jozefin Опубліковано: 8 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2016 Прошу совета. Лестница деревянная дуб-бук, покрашена в 3 слоя , морилкой Доктор Текс цвет орех и вскрыта лаком на водной основе. Получилась рыжей((( Хочу перекрасить в 2 цвета ,Темный орех и белый-молочный, как а фото 1. Фото 2 , то , что сейчас. Как и чем теперь покрасить? [/img][/img] Добавлено через 2 мин [/img] Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jozefin Опубліковано: 8 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2016 фото прилагаю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Лесик77 Опубліковано: 11 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2016 шуфляды очень практично встроены Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Preid Опубліковано: 25 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2016 Здравствуйте, я сталкивался с такой же проблемой при строительстве своего дома, но в свое все мой знакомый посоветовал мне сайт где я нашел все необходимое. Надеюсь что он поможет и вам в решении данной проблемы www.stroyploshadka.ua Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз