Сергей В. Опубліковано: 8 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2016 Давно смотрю на этот фрукт, хочется и в своем саду завести. Кто сталкивался, поделитесь опытом. Есть ли смысл пробывать высаживать такое теплолюбивое растение под Киевом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mulberry Опубліковано: 9 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2016 Разве что ради спортивного интереса) На "авось") Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
matroskin14 Опубліковано: 13 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2016 Садите и не бойтесь. Почитайте odessahurma.narod.ru/index/0-5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 14 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2016 А, у меня после зимы не проснулась Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
matroskin14 Опубліковано: 14 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2016 Мало влаги было. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 14 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2016 Мало влаги было. Возможно...там холмик... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
matroskin14 Опубліковано: 14 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2016 Возможно...там холмик... Дерево любит влагу, особенно в жаркую пору. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 14 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2016 Дерево любит влагу, особенно в жаркую пору. Хурма, там как бы не одна растет поливали как и все остальное... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 14 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2016 Я цієї весни посадив два саджанці віргінської. Брав у дядька з позивними "Корінь" з Дніпродзержинська (наче).Прийнялися рости обидва сорти. Десь в середині літа зайці зрізали на чисто. Дерева виявились спраглі до життя і знову випустили пагони. Чи встигли вони сформуватись у зрілі гілочки, мабуть, вже весна покаже. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 15 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2016 Я цієї весни посадив два саджанці віргінської. Брав у дядька з позивними "Корінь" з Дніпродзержинська (наче).Прийнялися рости обидва сорти. Десь в середині літа зайці зрізали на чисто. Дерева виявились спраглі до життя і знову випустили пагони. Чи встигли вони сформуватись у зрілі гілочки, мабуть, вже весна покаже. Дайте пожалуйста ник у кого брали если такие живучие, надо брать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
matroskin14 Опубліковано: 15 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2016 odessahurma.narod.ru/index/0-5 Обратитесь и получите ответы на Ваши вопросы, купите там саженцы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 15 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2016 odessahurma.narod.ru/index/0-5 Обратитесь и получите ответы на Ваши вопросы, купите там саженцы. Я, как-то не очень доверяю ссылкам, которые из-за навязчивой рекламы блокирует мой телефон, спасибо, я лучше где-то еще посмотрю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
matroskin14 Опубліковано: 15 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2016 Не знаю, что у кого блокирует, но там покупал себе и знакомым. Все довольны. Вам решать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 15 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2016 (змінено) Дайте пожалуйста ник у кого брали если такие живучие, надо брать Він ("Корінь", Леонід) не наш форумчанин - я купував по рекомендації на нашому форумі. Якщо не зможете додзвонитись з кількох спроб, можу скинути інші його телефони у приватні повідомлення ;) Доречі, у мене віргінські сорти Когр та Мідер. Змінено 15 жовтня 2016 користувачем cbu 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nekto_ya Опубліковано: 3 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2016 Посадив весною - подивимось як перезимує. Думаю на перший рік захистити від морозів - планую вкатати очеретом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyNikolaevich Опубліковано: 10 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2016 Брал на выставке саженец, виргинская вроде привита к какой то зимостойкой сливе. В общем весной посадил, летом подросла чуток, а зимой вымерзла до места прививки (хотя я ее обмотал мешком). Следующей весной полезли волчки ниже прививки...но это уже была точно не хурма. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей В. Опубліковано: 11 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2016 Посадил три саженца виргинской, посмотрю как перезимуют. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МарАнт2 Опубліковано: 11 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2016 В пору увлечения экзотами, когда они были более доступны из семня читала об высаженном сеянце хурмы 2х летке: за зиму вымерзла, но весной пошла поросль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз