Zurbagan Опубліковано: 4 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2016 За 30 лет "посыпался" эркер. Основательно. ЖКХ пишет в отмазку какую-то чушь, что проблема возникла в следствие отсутствия отливов, и пока не будут сделаны отливы не может быть устранена. Но тут и дураку ясно, что отливы должны быть ниже места разрушения, да и после изготовления отливов устранить разрушение будет куда сложнее, если вообще возможно, без демонтажа этих самых отливов. Придется устранять своими силами. Как это лучше/правильно сделать? Подскажите, что делать в таком случае? Или ткните ссылкой, если уже было. Мне нужно их сделать перед тем, как заняться утеплением эркера - отливы буду уже утеплению подгонять, ессно. Хочу понять - может есть смысл их банально запенить и под пенопласт спрятать, или все таки нужно/лучше восстанавливать эркер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zurbagan Опубліковано: 5 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2016 И тишина. Может я не в той ветке написал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PRO100_MASTER Опубліковано: 7 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2016 не совсем ясно (может дело втом что я эркером называю то что на фото не з бетона ) можно побольше фотои красным цветом наведите суть проблемы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SashulkaB3 Опубліковано: 12 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2016 Якщо утепляти не плануєте то треба ставити відливи вище бетонних перемичок з обовьязковим заходом частини відливу в тіло цегли. Теж не зрозумів що саме Ви називаєте еркером і що саме плануєте утепляти. Якщо "зуб" в Вашому розумінні - еркер то толку його одного утепляти коли у Вас перемички страдають? Пропоную виділити в будинку вікна пілястрами з ППС, цим самим Ви і перемичку закриєте і утеплите зону навколо вікон + естетично гарніше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз