lavilong Опубліковано: 4 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2016 Приму за коньяк 20 (+/-) метров строительного забора в любом состоянии.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
grishenko Опубліковано: 4 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2016 Приму за коньяк 20 (+/-) метров строительного забора в любом состоянии.. 33 м.п. ,состояние 3+, забирать -Хотяновка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 5 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2016 Интересует.. а какой примерно объем, чтобы знать какую машину заказывать? В идеале хотелось бы фото Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
grishenko Опубліковано: 5 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2016 Интересует.. а какой примерно объем, чтобы знать какую машину заказывать? В идеале хотелось бы фото секции по моему 2(высота)х2,4 м ,фото ближе к выходным Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
grishenko Опубліковано: 7 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2016 Интересует.. а какой примерно объем, чтобы знать какую машину заказывать? В идеале хотелось бы фото Сейчас выглядит так - только сняли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 7 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2016 то, что надо.. сейчас буду искать транспорт.. а столбы к нему есть? а можно промерять высоту точно?.. у моего кореша грузовичек с шириной кузова примерно 2м.. может с ним договорюсь.. но 2 метра может не влезть.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
grishenko Опубліковано: 8 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2016 то, что надо.. сейчас буду искать транспорт.. а столбы к нему есть? а можно промерять высоту точно?.. у моего кореша грузовичек с шириной кузова примерно 2м.. может с ним договорюсь.. но 2 метра может не влезть.. Размеры 2х2,4 столбы из труб я использую дальше, перед грузовиком можете глянуть, тел в личке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 10 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2016 сейчас решаю вопрос с транспортом.. по результатам отзвонюсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hate Опубліковано: 11 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2016 А я из названия темы подумал, что это lavilong отдает забор и хочет за него коньяк. :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 17 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2016 Забор перекочевал в новое место жительства.. спасибо)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз