andrey_ka Опубліковано: 29 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2016 Допоможіть ,будь ласка, підібрати систему очищення води? Нітрати перевищені у 2,5 рази. Аналіз додаю. Дякую. radikal.ru] Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FinitaLaComedia Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 Жорсткість також перевищує. А Ви всю воду хочете очищати чи тільки питну? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 30 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 Жорсткість також перевищує. А Ви всю воду хочете очищати чи тільки питну? Та , що йде на кухню , хочу очистити до стану питної. А від жорсткості , всю. Може варто зробити повторний , більш розгорнутий аналіз ? А то в нашому місті , тільки санстанція. І ще , в результаті написано: мета дослідження ЗКФ і солі. Що таке ЗКФ ? . Я замовляв розгорнутий аналіз, чи правильно вони мені зробили не знаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AMAZONIA Опубліковано: 1 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2016 Допоможіть ,будь ласка, підібрати систему очищення води? Нітрати перевищені у 2,5 рази. Аналіз додаю. Дякую. radikal.ru] Фiльтр механiчного очищенная воды, помякшувач, а на питну воду зворотнiй осмос. Кошторис залежить вiд потужностi системы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 1 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2016 Кошторис залежить вiд потужностi системы. Як зрозуміти, потужність системи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 1 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2016 andrey_ka, йдеться про продуктивність системи, кількість очищеної води за одиницю часу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 1 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2016 AMAZONIA Фiльтр механiчного очищенная воды, помякшувач, а на питну воду зворотнiй осмос.що порадите ? В будинку проживає четверо: двоє дітей , двоє дорслих. Один санвузол , пральна , посудомийна машини. Вода зі скважини , тиск 2атм. пс.. Найближчим часом, спробую зробити більш розгорнутий аналіз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AMAZONIA Опубліковано: 2 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2016 що порадите ? В будинку проживає четверо: двоє дітей , двоє дорслих. Один санвузол , пральна , посудомийна машини. Вода зі скважини , тиск 2атм. пс.. Найближчим часом, спробую зробити більш розгорнутий аналіз. 1. Картриджный фильтр предварительной очистки воды ВВ20 2. Умягчитель BWT AQUADIAL softlife 25 3. Система обратного осмоса «Свежая Вода» ROP–405 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз