Дачница Лена Опубліковано: 29 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2016 Нужен счетчик электрический, может у кого то валяется где то в сарае , старенький , но рабочий ,приму в дар за вкусняшку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg_dz Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 счетчик электрический Вроде был 3-х фазный, устроит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дачница Лена Опубліковано: 30 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 Вроде был 3-х фазный, устроит? Я не немного не понимаю что это , но наверно устроит мне на пару тройку месяцев Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vo28 Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 3 фазные это на 380вольт а не на 220. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дачница Лена Опубліковано: 30 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 3 фазные это на 380вольт а не на 220. Я уже узнала , не подходит , спасибо. Ищем дальше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Константин Кваша Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 Serg_dz,а счетчик рабочий. Нужен очень нужен. и где забрать можна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg_dz Опубліковано: 3 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2016 а счетчик рабочий Когда снимали был рабочий Забрать можно на Чайке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дачница Лена Опубліковано: 3 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2016 Я счетчик нашла, всем спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ktulxy Опубліковано: 4 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2016 Дабы не плодить. Есть простой механический трёхфазный счетчик рабочий. Пропью или обменяю на что-то символически. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз