atco Опубліковано: 21 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2016 Осталось 2,5 упаковки плитки АТЕМ Vera YL (желтая). Отдам в добрые руки,если надо фото выложу. Упаковки запечатаны! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Люд-Мила Опубліковано: 21 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2016 где территориально находитесь? предварительно бронь. что взамен? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 21 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2016 Сколько это в м3? Пол, стены? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allabereza Опубліковано: 21 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2016 готові забрать!!!скажіть де Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
atco Опубліковано: 22 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2016 где территориально находитесь? предварительно бронь. что взамен? Нахожусь в г. Борисполь под Киевом. Сегодня буду в Киеве,кстати, в районе жд вокзала плюс левый берег.могу захватить в багажник. Взамен на ваше усмотрение Добавлено через 2 минуты Сколько это в м3? Пол, стены? Стены. Я точно не помню сколько квадратом наверное ~2,5... Добавлено через 1 минуту готові забрать!!!скажіть де Если не возьмет человек,который первый забронировал отдам вам... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Люд-Мила Опубліковано: 22 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2016 Иду в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
atco Опубліковано: 22 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2016 готові забрать!!!скажіть де М. Бориспіль Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
missfofo Опубліковано: 22 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2016 а нет фотографии? Или уже забрали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
atco Опубліковано: 22 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2016 а нет фотографии? Или уже забрали? Если сильно надо могу сделать...она в гараже стоит,где слабое освещение. Специально для фото тягать на улицу я не не буду...так как денег не прошу... Пока не забрали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allabereza Опубліковано: 22 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2016 як що не забрали І будете в Києві то ми б забрали тел 095 314 75 02 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
atco Опубліковано: 23 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2016 як що не забрали І будете в Києві то ми б забрали тел 095 314 75 02 В киеве не буду... Вы же написали,что готовы забрать...забираете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Маламут Опубліковано: 23 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2016 Если сильно надо могу сделать...она в гараже стоит,где слабое освещение. Специально для фото тягать на улицу я не не буду...так как денег не прошу... Пока не забрали я могу приехать в Борисполь!!! сегодня)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GalinaP Опубліковано: 27 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2016 Заберу 0935408704 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
atco Опубліковано: 27 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2016 Заберу 0935408704 Уже отдал! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз