BARBUS77 Опубліковано: 4 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2016 Столько элитных сантехников читает форум, которые сотни раз ставили такие трапы - не поверю что ни один не может подсказать зачем там 2 резинки www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=4074128&postcount=19 буду очень благодарен. не могу уснуть пока не узнаю. Я хоть не элитный, но сантехник. Подсказываю: 2 резинки лучше, чем одна, надежней что-ли, плотнее. Спите спокойно)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 4 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2016 Я хоть не элитный, но сантехник. Подсказываю: 2 резинки лучше, чем одна, надежней что-ли, плотнее. Спите спокойно)) уже высоту поддона расчитал под 1 насечку или макс 2. Так что 2 резинки не факт что влезет. Я думаю может она куда в другое место идет и я неправильно одел ее? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BARBUS77 Опубліковано: 4 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2016 Вроде все правильно. Не влезет- ставьте одну, влезет- две. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 22 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2016 результат 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 11 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2016 еще фоток. стекло заказал уже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Miss z Опубліковано: 17 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2017 Ну если решать по серьёзному,то обратите внимание на Равак,там в отличие от двух вышеприведённых трапов комплектация полная,с прижимным фланцем,да и решётка не бляшка,а конкретная нержавейка толщиной где то 5 мм. Подскажите как блондинке.. душевая будет с плитки размеры 1,9*0,85 какой трап лучше типа длинный или этого квадрата будет достаточно? слив будет в конце кабины.. кабина будет без стекла, только с основной стенкой. мастер сказал купить сливную закрытую инсталяцию.. скажите что с практики соотношение цена/качество Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SashaMash Опубліковано: 17 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2017 Я долго анализировал для себя, тоже делал кабину. В идеале конечно длинный трап вдоль стены, но у меня уже была готова разводка канализационных труб. Выбрал для себя квадратный трап "HL", по причине того, что у него более глубокий водянной затвор, более 5 см и для воздушного затвора тяжёловатенький поплавок, который в случаи пересыхания воды, закроет трубу, что-бы не воняло с канализации. да, он дороже гривен на 600-800 от аналогов, но знаю, что отсутствие запаха стоит дороже, а пока не было трапа я успел его нанюхаться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 20 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2017 На якому трапі ви зупинили вибір? Я спочатку думав буде просто кабіна, зараз вже хочу зробити стінку і піддон з плитки,розміром 90см.*100см. до каналізаціі ще є доступ переробити,(чорнової стяжки поки що немає), як краще це зробити щоб надійно, і більш-менш бюджетно? Хочеться зробити теплу підлогу в душовій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 21 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2017 На якому трапі ви зупинили вибір? Я спочатку думав буде просто кабіна, зараз вже хочу зробити стінку і піддон з плитки,розміром 90см.*100см. до каналізаціі ще є доступ переробити,(чорнової стяжки поки що немає), як краще це зробити щоб надійно, і більш-менш бюджетно? Хочеться зробити теплу підлогу в душовій. mcalpin найкращий варіант. равак не беріть! є свої моменти по ньому. душова вийшла шикарна. кожен раз коли приймаю душ - кайфую. нічого не протікає. все дуже надійно зроблено. всі ухили і плитки і бортиків. кабіна дуже швидко висихає. з теплою підлогою буде сохнути взагалі моментально. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Xenotron2 Опубліковано: 21 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2017 Выбрал для себя квадратный трап "HL", по причине того, что у него более глубокий водянной затвор, более 5 см и для воздушного затвора тяжёловатенький поплавок, который в случаи пересыхания воды, закроет трубу, что-бы не воняло с канализации. да, он дороже гривен на 600-800 от аналогов, но знаю, что отсутствие запаха стоит дороже, а пока не было трапа я успел его нанюхаться. Хз. У меня в обоих санузлах стоит что-то типа ALCA PLAST APV2. Вобщем, с комбинированным затвором. Стоит уже месяца 3, без воды естественно. Запахов нет. При спуске воды, например, с унитаза, затвор барабанит проходящим воздухом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TSKbud Опубліковано: 21 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2017 Пока без плитки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 21 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2017 Пока без плитки а процесс монтажа описать детальнее? что за гидра? можно больше фоток процесса? трап виега? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg1974 Опубліковано: 21 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2017 Я долго анализировал для себя, тоже делал кабину. В идеале конечно длинный трап вдоль стены, но у меня уже была готова разводка канализационных труб. Выбрал для себя квадратный трап "HL", по причине того, что у него более глубокий водянной затвор, более 5 см и для воздушного затвора тяжёловатенький поплавок, который в случаи пересыхания воды, закроет трубу, что-бы не воняло с канализации. да, он дороже гривен на 600-800 от аналогов, но знаю, что отсутствие запаха стоит дороже, а пока не было трапа я успел его нанюхаться. Модель выбранного вами трапа не подскажете, или ссылку? можно в ЛС, если что. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tanyushik Опубліковано: 13 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2017 mcalpin найкращий варіант. равак не беріть! є свої моменти по ньому. [ATTACH]551871[/ATTACH] душова вийшла шикарна. кожен раз коли приймаю душ - кайфую. нічого не протікає. все дуже надійно зроблено. всі ухили і плитки і бортиків. кабіна дуже швидко висихає. з теплою підлогою буде сохнути взагалі моментально. Здравствуйте! Классная душевая! Можете кинуть ссылку где брали стекла в душевую? Там же где и петли, крепления (выше Вы давали ссылку) или в другом месте? Тоже хотим сами делать душик. Буду очень Вам благодарна! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 13 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2017 І мені ссилку будь ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 14 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 душова вийшла шикарна. кожен раз коли приймаю душ - кайфую. Він і вона теж. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 14 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 Він і вона теж. я кайфую за зовсім інший бюджет. Мій весь бюджет - у вас тільки на роботу думаю)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 14 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 Я теж хочу таку душову, який трап надійний? Як виконати гідроізоляцію піддона і примикання піддона до стіни щоб і недорого і надійно.? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз