finansist9999 Опубліковано: 14 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2016 Вкладаю фотки розмірів точок. Стояк за унітазом в кутку. Труба - металопластик. Виводи на: -сушилку рушника -унітаз -виходи на бойлер -трап закріпити (п»єдестал ми потім самі уже мурувати будем) -душева стійка -пральна машина -раковина -на кухню раковина - гар хол і каналіз. +клапан тиску на вводі води моменти: 1. унітаз з прямим виходом? і нижнім підводом води 2. сушилка буде комбінована водно-електрична підключена через трійник (або маріо або інший якщо не буде в наявності 3. виходи на бойлер з заглушками 4. трап хочу купити звичайний 10х10 віега з сухим затвором за 600 грн. Який сенс переплачувати за щільовий 3000грн? (уклон можна зробити хороший мозаікою, так же?) Що від мене до початку роботи потрібно? купити душову стійку + полотенцесушку? чекаю від вас вартість по роботі, матеріалам і строки. - В ЛС! Буду працювати тільки з людиною у якої є тема на форумі, сайт, відгуки! Сантехніка це найголовніше в квартирі тому абикому робити я це не довірю, це не шпалери які можна переклеїти. Дякую за увагу і розуміння, чекаю адекватних пропозицій. Місцезнаходження - Київ, м Васильківська 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stroyka_plus Опубліковано: 15 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2016 Выполним работы любой сложности. Для уточнения подробностей звоните 0662164523, 0684082957 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 15 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2016 Выполним работы любой сложности. Для уточнения подробностей звоните 0662164523, 0684082957 спасибо за спам. Но мне это не интересно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анатолий62 Опубліковано: 15 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2016 Київ, м Васильківська Это случайно не на Казачей дом???? Можно посмотреть и сделать. И зачем делать разводку металлопластиком ,если системы под аксиальный пресс сравнялись с ним в цене??? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 19 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2016 Это случайно не на Казачей дом???? Можно посмотреть и сделать. И зачем делать разводку металлопластиком ,если системы под аксиальный пресс сравнялись с ним в цене??? а де тема з відгуками про вашу роботу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз