assist Опубліковано: 14 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2016 Предложите колючую проволоку,нужно 30м. желательно оцинковка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy_ua Опубліковано: 16 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2016 Есть пару мотков колючей проволоки, моток новый, но уже лет 10 лежит в сарае, не знаю сколько там метров, но визуально сравнив тот моток что у меня с фотками в интернете пришел к выводу что там должно быть 450 метров, продам моток целиком. Цена пусть будет 800 грн. Если дорого поправьте. Бегло пройдясь по интернету: цена нового -1600 грн, на олх в таком же состоянии как у меня от 900 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
assist Опубліковано: 16 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2016 Есть пару мотков колючей проволоки, моток новый, но уже лет 10 лежит в сарае, не знаю сколько там метров, но визуально сравнив тот моток что у меня с фотками в интернете пришел к выводу что там должно быть 450 метров, продам моток целиком. Цена пусть будет 800 грн. Если дорого поправьте. Бегло пройдясь по интернету: цена нового -1600 грн, на олх в таком же состоянии как у меня от 900 грн спасибо,но 450м.мне не нужно.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy_ua Опубліковано: 16 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2016 спасибо,но 450м.мне не нужно.... Хорошо, а за 30 метров сколько Вы готовы заплатить ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 16 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2016 что там должно быть 450 метров, Может 45 м? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy_ua Опубліковано: 16 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2016 Может 45 м? Наверное Вы правы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SRG Опубліковано: 16 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2016 такого добра полно на пунктах приема металлолома Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз