людуся Опубліковано: 21 серпня 2009 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2009 Изначально планировалось делать котельню в гараже, длина каража 8,2м,х4,5м хотели отделить 2х4,5м под котельню, но муж сегодня огорошил, что будет заганять(для ремонта пасажирский бус), и теперь гаража маловато, какой размер котельни должен быть, ширина -длина? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
людуся Опубліковано: 22 серпня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2009 up///////// Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fuzik Опубліковано: 24 серпня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2009 Настенный турбо котел на кухню Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gubin Опубліковано: 24 серпня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2009 так как я оматор то думаю что для начала мало информации, если подобрана мощность котла то нужно написать ее для начала, не все котлы можна ставить на кухне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lider-1978 Опубліковано: 24 серпня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2009 турбо котел отличное решэние. отпадает проблема котельной как отдельного помещения. ненужен дымоход и нет проблемы с кондэнсатом.Я за турбо котлы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
людуся Опубліковано: 29 серпня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2009 Всем спасибо, проблема ,думаю решена. Дом на стадии залития фундамента. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз