captain Grey Опубліковано: 22 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 22 січня 2023 10 минут назад, Александр1963 сказал: Хоть часом рибку ловите..?Наче всі умови.. Та у мене свій ставочок зариблений. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 25 лютого 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2023 Вирішив підчистити берег ставка від дерев та верболозу з очеретом. Поки крига крепка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 25 лютого 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2023 Тут в іншій темі дивувались моїм витратам на електрику. Чи не мешкаю я часом на "Лунє". Ні не мешкаю. Для пояснення кілька н"юансів: у мене своя підстанція, яку придбав и за яку плачу на втрати майже стільки, скільки споживаю; витрати на так звану комуналку у мене складаються лише з електроспоживання; витрати (облік) різко зменьшився після заміни лічильника та установки модему моб зв"язку з оператором; садиба опалюється електрикою, їжа теж готується на електроприладах, газу немає (резерв - балони LPG); багато електроінструменту та приспособ. Тепер декілька графіків та цифр. Кому цікаво, задавайте питання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 25 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2023 Хм. У меня без отопления меньше 500 кВт не бывает. Может таки счётчик врёт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз