irina1969 Опубліковано: 3 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2020 Все отримала, дякую...мед незвичний, але мені дуже смакує 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 3 вересня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2020 Все отримала, дякую...мед незвичний, але мені дуже смакує Що саме незвичне?.. База цього меду - соняшник. Відсотків 40. Все інше - трави. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 3 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2020 Що саме незвичне?.. База цього меду - соняшник. Відсотків 40. Все інше - трави.післясмак з гірчинкою, дуже смачно...може якась травка дала такий присмак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 3 вересня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2020 післясмак з гірчинкою, дуже смачно...може якась травка дала такий присмак Скоріш за все, це - золотарник канадський. Дуже виручає бджіл та пасічників в осінній, безвзятковий період. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 29 березня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2022 Скільки змін у житті з моменту останнього допису. Неначе тисячоліття минуло ... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 29 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2022 Як ви? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 29 березня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2022 11 минут назад, irina1969 сказал: Як ви? Живий. Відходжу потрохи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 29 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2022 2 години тому, captain Grey сказав: Живий. Відходжу потрохи. Рада що Ви з нами, здоров"я та наснаги! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 7 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 7 травня 2022 Життя продовжується. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 7 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 травня 2022 Земля лікує 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 7 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 7 травня 2022 5 часов назад, irina1969 сказал: Земля лікує Без господині важко управлятись з дендросадом та клумбами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 Игорь, а пруд красиво смотрится! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 17 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 2022 В 08.05.2022 в 16:32, Фрай сказал: Игорь, а пруд красиво смотрится! Новіша світлина... Вже час і рибки половити. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 7 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 7 січня 2023 Ну, як ви тут ... без мене? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 7 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 7 січня 2023 Кароче! Втомився я тут один на хуторі. "Шерше ля Фам!" Фами тут є ... нормальні, готові до знайомства зі "старим, злим та бідним пенІсонером"? ПЕРЕВАГИ: - руки/ноги/голова/ ... - на місці. - боргів/кредитів немає. - авто, світло, вода, дрова з пічкою, кіт, ... сіль - в наявності. - документи всі (свідоцво про розлучення, два дипломи Київських ВИШів) -в нормі. - горілку/вино/пиво п"ю, але ВИКЛЮЧНО свого виробництва. - мешкаю один на хуторі з моб. зв"язком та оптоволоконним інтернетом (дивись тему). - ріст 180(був вищий), вага - 110 (готую,блін, смачно!). - діти (дочка) дорослі, живуть окремо. - живу на пенсію (вище середньої) та трохи підробляю (дивись тему). - тримаю кролів, курей, кота. НЕДОЛІКИ: - злий, бо один! Кого "бачу біля себе": - тьотю (не дядю!!!), від 45 до 62 років (мені стільки стукнуло на Різдво), якій подобається розмірене життя на природі та трохи сексу (Pardonne moi), вміє читати, любить авто/вело пригоди, має дорослих самостійних дітей (не обов"язково, але ...), готова змінити місце помешкання. ... реально дивиться у Світ. Амінь! Да пропустить це адмін! 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 7 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2023 3 години тому, captain Grey сказав: Кого "бачу біля себе": - тьотю (не дядю!!!) Ці тьоті 99% не сидять на форумі, уся пенсія присіла на тікток, я навіть мамку чи тестя відірвать від мобілки не можу, присилаюсь мені якісь приколи з котами як діти... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2023 5 часов назад, captain Grey сказал: якій подобається розмірене життя на природі та трохи сексу (Pardonne moi), вміє читати, любить авто/вело пригоди Ти забув додати: - Фото авто і вело обов‘язково! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 8 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 2023 13 часов назад, Фрай сказал: Ти забув додати: - Фото авто і вело обов‘язково! Друже Іван, авто маю своє, вело - докуплю. Ну, а фото "тьоті" - обов"язкове, але в "приват" чи на Вайбер (прив"язаний до КС-мобільного, що у моєму підписі). P.S. Як ти там? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 8 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 2023 На дворі мороз -10: - сиджу переглядаю фото минулого року. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2023 (змінено) 2 часа назад, captain Grey сказал: P.S. Як ти там? Дякую, живий і слава Богу, можу хоч щось робити та й мушу, поки що працюю. Радий бачити, що в тебе настрій як треба, і що твій улюблений хутір не зачепила війна, здоров‘я тобі, худобі й бджолам! Змінено 8 січня 2023 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 8 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 2023 ГорОд не пустував і цього року був зібраний рекордний врожай всього. Збільшити площу посадки (здуру!) виручав модифікований МК "Кріт". Насадив 5 сортів картоплі (повний льох, куди стільки одному?!), Часник, цибуля, редис білий, томати, огірки, капуста, курурудза... Наче з глузду з"їхав! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 8 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 2023 (змінено) 1 час назад, Фрай сказал: ... і що твій улюблений хутір не зачепила війна, здоров‘я тобі, худобі й бджолам! Та було по всякому ... Маючи сумний досвід життя без електрики, підготувався до цієї зими. Змінено 8 січня 2023 користувачем captain Grey 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 22 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 22 січня 2023 Новорічні свята та непередбачувані графіки вимкнення світла роблять свою справу по "вирощуванню" мого живота. Не здаюсь і гуляю навколишніми красотами. Снігу немає, крига на Пслі прозора та з ополонками від течії. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр1963 Опубліковано: 22 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 січня 2023 Хоть часом рибку ловите..?Наче всі умови.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр1963 Опубліковано: 22 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 січня 2023 Красота....!!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз