captain Grey Опубліковано: 18 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2017 captain Grey, Игорь, а можно для меня 1 л разнотравного с гречихой оставить, а потом прислать вместе с остальным заказом? Ірочко, просто зателефонуйте і ми все узгодимо. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 18 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2017 На виставці в Києві не приймаєте участь? Ні, не приймаю. Я відношусь до тої категорії пасічників, що уникають збіговиськ. Та й не бачу сенсу продавати свій мед задешево, а там буде "дешевий мед". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 18 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2017 Ні, не приймаю. Я відношусь до тої категорії пасічників, що уникають збіговиськ. Та й не бачу сенсу продавати свій мед задешево, а там буде "дешевий мед". Я ще не ходив, але там завжди дорожче. За якість промовчу. Запишіть мене на 3 л липогречки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 18 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2017 Чи на 4, щоб легше було в ящик складувати для пересилки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 18 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2017 Чи на 4, щоб легше було в ящик складувати для пересилки Прошу телефонувати або надсилати повідомлення SMS з інформацією для пересилки та кількістю меду. Телефони - в підписі. Для Вас нал'ю 4 літри, але не маю координатів для відправлення:(:( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 19 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2017 Вітаю всіх читачів моєї теми зі Святом Преображення Господнього, або з Яблучним Спасом! Сьогодні святкують своє професійне Свято і бджолярі. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 21 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2017 Iгор Дякую за мед! Вже лопаем здоровими ложками. Эдине - треба шось покращувати по пакуванню при доставци, чи то пакувати в плотни коробки, або в двi пластикови(одна в одну), бо наче и банка була не трiснута але чогось потекло трохи. Трагедiю не робив - дома перелили в скло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 21 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2017 Iгор Дякую за мед! Вже лопаем здоровими ложками. Эдине - треба шось покращувати по пакуванню при доставци, чи то пакувати в плотни коробки, або в двi пластикови(одна в одну), бо наче и банка була не трiснута але чогось потекло трохи. Трагедiю не робив - дома перелили в скло. Дякую. Дуже прошу фотографувати, щоб я міг показати працівникам НП. Помінялись працівники. Тепер буду кришку обмотувати скотчем щільнише. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 22 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2017 З'явився новий вид меду - "різнотрав'я з білою конюшиною". Дуже смачний, особливість - невеличка кислинка у післясмаку (послевкусие). Ціна - 80 грн/кг. Кому треба, ще тримаю забрус. Як замовлень не буде, промию, віск перетоплю, а водичку - на медовуху. Ну і, як звичайно - кУльки прополюсу -10 грн/10г (кулька зважується) - забрус - 20 грн/100 г. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 22 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2017 крем мед буде ? забронюю три литри Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bubnov7 Опубліковано: 22 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2017 Хочу спробувати! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 22 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2017 Мне на недельку повремените, не буду на месте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
агашка Опубліковано: 22 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2017 Игорь, мед получила, спасибо огромное! ребенок аж урчал от удовольствия! всем рекомендую, не мед-песня! Правда одно ведерко треснуло сбоку, но не критично, переложили дома. Игорь, можно мне еще из ранотравья литр, и прополис? пишу смс 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 22 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2017 Игорь, мед получила, спасибо огромное! ребенок аж урчал от удовольствия! всем рекомендую, не мед-песня! Правда одно ведерко треснуло сбоку, но не критично, переложили дома. Игорь, можно мне еще из ранотравья литр, и прополис? пишу смс Всі наступні відправлення підуть у додатковому картоні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 23 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2017 Хочу спробувати! Земляк отримав літр меду "різнотрав"я з білою конюшиною". Очікую на відгук по смаковим якостям. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 23 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2017 Зауваження врахував - сьогодні вже відправив на дві адреси (агаша і ще одна Ірина) замовлення в картонних коробках. Відерця обмотав скотчем, як котове сало. Вага збільшиться приблизно на 100 г. На фото - процес "ваяння" прототипів коробок. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bubnov7 Опубліковано: 23 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2017 Земляк отримав літр меду "різнотрав"я з білою конюшиною". Очікую на відгук по смаковим якостям. Мед сподобався! Має цікавий смак.з кислинкою. Море задоволення! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ната_ДнДз Опубліковано: 24 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2017 Я тоже свой получила,всё нравится,впрочем,-как всегда Замечательный мёд! Спасибо! Сегодня оплатили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 27 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2017 Шановні Ірини, які замовляли мед, дуже прошу забрати відправлення на Новій пошті! ... Прошу відписатись тих, хто отримав відправлення в картоні - мене цікавить якість пакування та стан ПЕТ-відерець. Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qipru Опубліковано: 27 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2017 Шановні Ірини, які замовляли мед, дуже прошу забрати відправлення на Новій пошті! ... Прошу відписатись тих, хто отримав відправлення в картоні - мене цікавить якість пакування та стан ПЕТ-відерець. Дякую! Так, я свій забрала ще вчора Дякую за різнотрав'я. ну дуууже смачний свіженький мед. Якість пакування відмінна, з тарою все горазд. Гречаний ще й не розпечатувала, так ретельно все запаковано, що й ліньки поки розпаковувати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
агашка Опубліковано: 27 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2017 Я тоже вчера все получила, просто не успела написать. все в целости и сохранности, безумно вкусно, спасибо!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МарАнт2 Опубліковано: 27 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2017 літр меду "різнотрав"я з білою конюшиною"Доброго вечора вам! Хочу замовити 2 л цього меду. Дуже цікавить крем-мед - 3л. Дякую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 28 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2017 Доброго вечора вам! Хочу замовити 2 л цього меду. Дуже цікавить крем-мед - 3л. Дякую! Доброго дня! Прошу надсилати замовлення на мої телефони( дивись мій підпис) у SMS, де зазначати чого, скільки, на чиє прізвище і куди відправляти. Після отримання SMS я підтверджую замовлення. Реквізити та розрахунок відправляю у SMS після здавання вантажу Перевізнику. ... Крем-мед буде пізніше, після кристалізації меду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МарАнт2 Опубліковано: 28 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2017 Доброго дня! Прошу надсилати замовлення на мої телефони( дивись мій підпис) у SMS, де зазначати чого, скільки, на чиє прізвище і куди відправляти. Після отримання SMS я підтверджую замовлення. Реквізити та розрахунок відправляю у SMS після здавання вантажу Перевізнику. ... Крем-мед буде пізніше, після кристалізації меду. Відправила замовленя на різнотрав"я. На крем-мед запишіть будь ласка 3 л, але якщо зручніше пакувати 4 л - візьму 4. Дякую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 28 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2017 Відправила замовленя на різнотрав"я. На крем-мед запишіть будь ласка 3 л, але якщо зручніше пакувати 4 л - візьму 4. Дякую! Замовлення отримав, буду готувати на середу-четвер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз