Аня767676 Опубліковано: 31 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2016 В результате несогласованности плиточника и мебельщика ( в общем, моя ошибка!), под вытяжкой в кухне над плитой сантиметров 10 идет крашеная стена вместо плитки. Плиточник (он же по своместительству занимается мебелью) предлагаеь разобрать кухню в том месте, доложить плитку, говорит, иначе я потом не отмою. ЧТо думаете, делать так? Стоит ли эта работ 250 гривен? Или оставить как есть? Может, поставить на место, где краска, ДСП лист? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 1 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2016 В результате несогласованности плиточника и мебельщика ( в общем, моя ошибка!), под вытяжкой в кухне над плитой сантиметров 10 идет крашеная стена вместо плитки. Плиточник (он же по своместительству занимается мебелью) предлагаеь разобрать кухню в том месте, доложить плитку, говорит, иначе я потом не отмою. ЧТо думаете, делать так? Стоит ли эта работ 250 гривен? Или оставить как есть? Может, поставить на место, где краска, ДСП лист? заодно запитайте мебельщика чим керується коли робить витяжку таки чином що на стінки шафок буде попадати жир пар і т.д..... чому не зробити в рівень з нижньою частиною шафи щоб ще шафки не відмивати від жирів і т.д.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 1 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2016 Скорее всего высота до плиты не дала опустить вытяжку ниже. А по сути, зачем разбирать мебель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romb Опубліковано: 1 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2016 Это место закрывается торцом( задним) вытяжки? Если так, то это навсегда. Ну или вы это место увидите при замене кухни. А зачем разбирать кухню для докладки плитки. Подрезать-вклеить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 1 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2016 там зняти всього навсього 3 тумбочки... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
indecor Опубліковано: 1 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2016 (змінено) Белые боковухи шкафчиков и виднеющуюся часть стенки попросите кухонщика отделать в тон фасадов, и не надо ничего разбирать даже. Типа вот такого: Змінено 1 вересня 2016 користувачем indecor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз