Михалыч_ Опубліковано: 30 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2016 Всім привіт. Продам б/у мотор Джонсон 3.3 Виробництво США. На воді був останній раз минулої осені. Стан на 4. Продаю бо сохне без діла. На фото деталі. Ціна нехай буде 6500 грн. Можливий торг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 30 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2016 Всім привіт. Продам б/у мотор Джонсон 3.3 Виробництво США. На воді був останній раз минулої осені. Стан на 4. Продаю бо сохне без діла. На фото деталі. Ціна нехай буде 6500 грн. Можливий торг. Бронь до созвона. Сбросьте в личку #, или перезвоните. Номер в подписи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kararo Опубліковано: 31 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2016 постою в очереди :) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 31 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2016 постою в очереди :) Завтра еду на просмотр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михалыч_ Опубліковано: 1 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2016 Двигун виїхав із новим власником. Якщо щось, то відпишусь знов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 6 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2016 Двигун виїхав із новим власником. Якщо щось, то відпишусь знов. Виїхав зі мною. Було декілька проблем, основні технічні вирішив. Друзі допомогли. Вміють. Залишилась проблема з доками. Їх нема. Думаю для такої потужності це не біда, але попрошу у продавця написати формальну розписку, що я в нього купив цей мотор, а не вкрав:D. Зі своєї сторони готовий написати розписку, що не маю претензій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 6 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2016 попрошу у продавця написати формальну розписку, що я в нього купив цей мотор, а не вкрав. Зі своєї сторони готовий написати розписку, що не маю претензій. Тема закрыта из-за наступления логического окончания. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення