blacktigra Опубліковано: 25 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2016 Продам остатки газобетона, целых блоков - 75 штук, обрезки отдам даром. Находится в Гнатовке. Считаем что это второй сорт, но все блоки целые. Цена 1 куба второго сорта на заводе - 570 грн. У меня получается 420. Самовывоз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dumas@ukr Опубліковано: 26 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2016 Продам остатки газобетона, целых блоков - 75 штук, обрезки отдам даром. Находится в Гнатовке. Считаем что это второй сорт, но все блоки целые. Цена 1 куба второго сорта на заводе - 570 грн. У меня получается 420. Самовывоз. бронь тел в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sasha_kov Опубліковано: 27 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2016 Продам остатки газобетона, целых блоков - 75 штук, обрезки отдам даром. Находится в Гнатовке. Считаем что это второй сорт, но все блоки целые. Цена 1 куба второго сорта на заводе - 570 грн. У меня получается 420. Самовывоз. Стану вторым в очередь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 27 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2016 Стану вторым в очередь Если в понедельник не заберут, ГБ ваш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 29 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2016 Продано. Закройте, пожалуйста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз