Нина Опубліковано: 16 липня 2007 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2007 Рабочие требуют дополнительной оплаты ( 25 у.е. тонна) за подъем блоков на второй и последующие этажи . Это нормальная практика или меня разводят? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 16 липня 2007 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2007 Думаю дешевле и проще будет их туда забросить краном Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
K2 Опубліковано: 16 липня 2007 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2007 мы договорились с бригадой о доплате 200 у.е. за второй этаж за "погрузочно-разгрузочно-подъемные" работы, основная часть которых - поднять материал наверх. считайте сколько у вас тонн, и о какой сумме в общем идет речь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нина Опубліковано: 16 липня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 16 липня 2007 Скажите,плиз, сколько весит куб газобетонных блоков? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 16 липня 2007 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2007 около 700 кг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 16 липня 2007 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2007 Скажите,плиз, сколько весит куб газобетонных блоков? Смотря какая марка :wink: четырехсотый - 400кг, шестисотый - 600кг.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Н.Дубечня Опубліковано: 16 липня 2007 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2007 Я со своими договорился первый этаж кладка цена 30 уе, второй 35уе за куб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
CAT Опубліковано: 19 липня 2007 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2007 у мнея тоже разница в укладке блоков между 1-м и 2-м этажами - 5 дол. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз