JFK Опубліковано: 7 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2016 Продам остаток 88 штук (и 4 половинки) ША - 8. Лежал с прошлого года, накрытый. Осталось после печки, думал делать барбекю, но в ближайшее время не соберусь. Хотелка 1000 за все. Забирать из Бучи. Телефон 050351ОО10. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 10 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2016 Напоминаю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 15 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2016 В продаже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 25 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2016 В наличии) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 25 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2016 В наличии) За половину "хотелки", заберу ... ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 26 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2016 За половину "хотелки", заберу ... ! Зачем же такие жертвы) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 26 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2016 Зачем же такие жертвы) Одной больше ... одной меньше, жертвой, но кирпич уедет ... ! Мне нужно шт. 40 и то, если легко режется ... ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 26 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2016 Одной больше ... одной меньше, жертвой, но кирпич уедет ... ! Мне нужно шт. 40 и то, если легко режется ... ! 40 штук за 450 гривен. Как он режется я не знаю, не резал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 7 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2016 Кому кирпич!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз