fimasawina Опубліковано: 14 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2016 Добрый день, А подскажите пожалуйста, кто делает винтовые металлические лестницы? Хочу что бы из листа такую сварную сделали. Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arsenalstroy Опубліковано: 18 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2016 Хочу что бы из листа такую сварную сделали. Дайте больше инфы. Размер от пола до пола, размер проема, место расположения объекта 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shodyveletyk Опубліковано: 18 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2016 Добрый день, А подскажите пожалуйста, кто делает винтовые металлические лестницы? Хочу что бы из листа такую сварную сделали. Спасибо Можем предложить уже готовые винтовые лестницы. Дайте свои исходные даные и почту куда можно все вам сбросить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fimasawina Опубліковано: 21 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 Спасибо Я просто хочу посмотреть изделия пока, без размеров и тд Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shodyveletyk Опубліковано: 23 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2016 Спасибо Я просто хочу посмотреть изделия пока, без размеров и тд дайте електронку , сброшу вам фото Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Welddn Опубліковано: 31 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2016 (змінено) Французы, "Métal'up" - интересная лестница: https://www.facebook.com/129122067155756/photos/?tab=album&album_id=1112886102112676 Змінено 31 липня 2016 користувачем Welddn Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз