0lena Опубліковано: 9 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2016 Долго искала в интернете, где сделать ограждения для лестницы. Хочу посоветовать компанию man bud. Больше всего понравилась цена, очень приемлимая за такую работу. Находятся не в Киеве, поэтому все время присылали фотки процесса. Делали примерно месяц ( попали на праздники), установили за один день, покрасили на производстве, на месте нанесли патину. Мне привезли образец той ковки, которую я захотела, чтобы я до заказа увидела, как это выглядит вживую. Переживала, т.к. предоплата была 60%. Но все оказалось нормально, рекомендую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Algebra Опубліковано: 10 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2016 Фото готовой работы оживило бы Ваш пост Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
0lena Опубліковано: 10 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 липня 2016 )да вот такие перила сделали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз