yurzuv Опубліковано: 20 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2016 Fort Soul 26'' DD точно такой velostore.com.ua/ua/31/ состояние как новый пробег до 50 км. цена продажи 7000. возможен обмен на встраиваемую технику, битумную черепицу, ламинат, цена обмена договорная. предлагайте варианты . спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurzuv Опубліковано: 23 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня 2016 варианты обмена рассматриваю абсолютно все Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAKSIK_M Опубліковано: 26 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2016 варианты обмена рассматриваю абсолютно все Здравствуйте, могу на обмен новую тумбу предложить цвет фиолетовый, вот такую: tehnos.spravka.ua/products/48436.html фото: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurzuv Опубліковано: 26 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 червня 2016 спасибо, простите но тумбочка под умывальник за 300 уе как то для меня слишком очень)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAKSIK_M Опубліковано: 27 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2016 спасибо, простите но тумбочка под умывальник за 300 уе как то для меня слишком очень)))) могу предложить еще такой радиатор в коричневом цвете с размером 1000х270х136мм : elit-radiators.com.ua/manufacturers/item/272 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serginho Опубліковано: 27 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2016 Добрый день. Могу предложить на обмен www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=195378 Возможно актуально внедрение энергосберегающих технологий в квартиру. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurzuv Опубліковано: 3 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 2016 предлагайте варианты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurzuv Опубліковано: 14 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 липня 2016 новая цена 6500, дешевле в такой комплектации не найти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз