Ta-ta Опубліковано: 19 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2016 Интересует что дешевое положить в квартире на пол микроцемент с лаком или бетон шлифованный с пропиткой? Кто заливал себе такой, во сколько обошлась работа,материалы? В Киеве заметила,что очень мало компаний занимающихся микроцементом и цена в разброс...тяжело сориентироваться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
halynay Опубліковано: 15 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2016 меня тоже интересует эта тема. хотелось бы получить ответ ). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bohdan 88 Опубліковано: 24 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2016 В Ново Печерских липках фирма делала на стенах микроцемент ( 1 специалист ) по 50$ кВ.м., Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ta-ta Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2016 Это без материала, я так понимаю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bohdan 88 Опубліковано: 25 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2016 Это без материала, я так понимаю? Вроде с материалом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ta-ta Опубліковано: 25 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2016 Вроде с материалом. А контакты их случайно не знаете?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз