МаТраС Опубліковано: 25 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2021 я щось загубився?) 30 грн була об ява,зараз 65? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 25 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2021 Так зарплати ж зросли. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zerocool Опубліковано: 4 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2021 Сегодня попытался войти в свой экаунт, так меня не пускает. Выскочило сообщение у вас недостаточно надежный пароль типа меняйте. Вам отправили на почту код, для смены пароля. А бигмировский сервис конечно еще то дно земли. Кода нет, нет вообще никаких писем, даже старых. Соответственно не могу зайти к себе в профиль. У кого-то было такое? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 4 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2021 Обратитесь в поддержу. Мой акаунт сломали, восстановили быстро. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zerocool Опубліковано: 4 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2021 В смартфоне пока доступ есть. Потом конечно придется... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 4 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2021 Так может попробуйте с смартфона сменить пароль, чтобы зайти потом через комп. Там сейчас требуют одну заглавную букву. И постарайтесь это сделать быстрее, пока есть доступ с смартфона, а то настолько я помню там тоже сбрасывается и нужно заходить по новому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zerocool Опубліковано: 4 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2021 @Svet_LED, спасибо большое за хорошую мысль. Так и сделаю! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2021 Сегодня попытался войти в свой экаунт, так меня не пускает. Выскочило сообщение у вас недостаточно надежный пароль типа меняйте. Вам отправили на почту код, для смены пароля. А бигмировский сервис конечно еще то дно земли. Кода нет, нет вообще никаких писем, даже старых. Соответственно не могу зайти к себе в профиль. У кого-то было такое? кожний раз ,коли міняв смарт. міняйте відразу почту теж на працюючу. саме смішне, що пароль був складний і букви різні.. все одно кошмарять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Amvrosiy Опубліковано: 18 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2021 Ну можно и платить, там не сильно большая стоимость за одно поднятие в топ ретйинга. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 21 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2023 Щось Бесплатка і Оголоша з понеділка поза зоною... В мене за всі роки на якомусь з них щось одне продалось (вже не пам'ятаю), що було заблоковане (точніше, мене вважали комерційним продавцем в цій групі товарів) на ОЛХ. А так за 2 роки від останнього допису нічого не змінилось - ОЛХ майже монополісти і по відвідуванню і по продажам, інколи щось купують на Ріа. Продаю виключно власний старий "непотріб" або інколи щось нове що не підійшло/передумав/змінились плани Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MrBeen Опубліковано: 26 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2023 А что с ОЛХ не так, я пользуюсь вроде проблем никаких нет? Или они спонсируют страну 404? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз