HumanKM Опубліковано: 26 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2016 Працюю, та не маю що показати Знімаю риштування, формую ухили землі навколо будинку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 27 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2016 Сьогодні був в столиці Визначився з майбутньою кольоровою гаммою будинку Клінкер Керамейя Основний колір - Рубін Виділка вікон та углів - Онікс Придбав 110 шт оніксу, буду робити виділку вікон цокольного поверху, тож чекайте в найближчому майбутньому фото 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 28 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2016 Сьогодні свято, працювати не можна Тож відпочинок - ловля судака, клювало як завжди вчора і завтра 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 29 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2016 Продовжуємо знімаю риштування, підганяю внутрішні стіни та викладаю чорновий простінок під сходи в будинок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 30 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2016 Продовжуємо Зайшла перша машина з бутом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 30 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2016 Зайшла перша машина з бутом Тёмно-красный, если фото не искажает? Красивый. У нас такого цвета не добывают. Но здоровые каменюки! Он хоть колется? Я о свои камни 2 кувалды сломал пока не понял, что он не колется практически... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 30 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2016 Завтра скажу з якого родовища бут камінюки невеликі - штук 4-5 чималих на машину, ото Ви їх всіх і бачите. Як колотиметься - ще не пробував Що сподобалося - він колиться гарно - всмислі рівно, нема камня круглого, всі камні мяють плоску грань. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 31 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2016 Бут з селища Хлистунівка Черкаської обл. Готуємо далі Повязав арматуру та кладу далі стіну+опору для сходів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 3 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2016 Як набридло, але ставати не можна... Доробив заготовку під сходи в будинок Виставив угли та одне підвальне вікно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2016 Як набридло Как-то быстро Вы выдохлись... Я четвёртый сезон строю и запал пока не пропадает. Иногда стоит сделать перезагрузку - устройте себе 3-4 выходных дня, а потом с новыми силами приступайте. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 3 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2016 Как-то быстро Вы выдохлись... Я четвёртый сезон строю и запал пока не пропадает. Иногда стоит сделать перезагрузку - устройте себе 3-4 выходных дня, а потом с новыми силами приступайте. набридло - це умовний вираз я зараз неможу відпочивати, так як скоро прийде майстер класти бут, і я маю встигнути багато чого підготувати до того часу Я будую не вперше, добре все це знаю - ненавиджу роботу яку робиш, робиш,робиш, а результату не видно. Але ми ж всі знаємо, що рано чи пізно настане той момент коли прорве і ми побачимо результат трудів, от Вам і новий запал. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2016 Підіймаємо далі стіни 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VW2010 Опубліковано: 5 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2016 прийде майстер класти бутПриветствую. Какая цена в Ваших краях на кладку бута? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 5 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2016 Приветствую. Какая цена в Ваших краях на кладку бута? 800 грн/куб мені викладатимуть тіки лице (буде пиріг - бут зовні, моноліт армований по центру, силікатка з внутрішньої сторони), так як не буде забутовки домовилися рахувати за м.кв., ще узгоджуватимемо, та попередньо 150 грн/м.кв. Саме цікаве що чим краще кладуть, тим дешевше вони це роблять, майстри з вищими цінами або неможуть показати свою роботу, бо робили її то там то сям, а тут поруч і не робили, або як і покажуть - то краще б мої очі не бачили. В найближчому майбутньому покажу що вийде в мене. Найбільше переживаю за кольорову гамму, так як я уявляв вийде чи ні - хз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 6 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2016 Нарощуємо далі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 8 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2016 Працюємо далі 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 14 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2016 Нарешті стартував новий етап Тепер окрім цегли виганяється і бут 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 14 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2016 А для чого труба такого діаметру? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 14 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2016 А для чого труба такого діаметру? там стіни обклеяться 10 см пінопластом і буде погріб труба 160 мм - то приточка, вона внизу опуститься до підлоги, а при стелі буде витяжний канал 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 15 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2016 продовжуємо 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 16 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2016 Встановив ел. щиток Продовжуємо нарощувати стіни, як зовні з буту, так і з середини цеглою 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 18 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2016 Бут вигнали під висоту заливки Внутрішні стіни я сьогодні теж підняв на задану висоту вікна окантовані пора зливати чергового міксера, попередньо заплановано на вівторок 16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 21 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2016 Вчора злив черговий міксер 5 кубів м-250 День був складним все не виходило, сильний вітер, холод... Міксер приїхав дуже пізно, зливалися з 5 по 9 годину, пів міксера в темноті злили Як наслідок, поспішання, і тд і тп отримали трісь в одному місці бутового каменю. Він трохи відійшов. Було прийнято рішення розібрати це місце і переробити. Тож дочекалися поки бетон сів і зняли всі камені які відхилилися. Згодом ми їх перекладемо. Далі було прийнято рішення не поспішати. Заливали в два етапи, по 25 см. Проблем більше не мали. Також була залита площадка під сходами і там же фундаментик для майбутньої бутової стіни. З неприємного - прийшла чергова машина буту. Бут виявився явно темнішим, довелося відмовитися від неї. Тепер незрозуміло коли я зможу придбати бут такого ж кольору - будемо чекати. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 29 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2016 Вибачайте за заминки. Роботи ведуться, але вони або невидимі, або бумажняні, тож фото згодом. Сьогодні заготував, погрунтував та скрив молотковою емаллю уголки на перемички. Вляпався сильно з бутом. Так склалися обставини, що докупити той бут що в мене клався я неможу (кар"єр закрили, готують до банкрутства і переходу в приватну власність). Як я тіки не бився головою, що я тіки не робив. В ітогі забив, бо залишилося не так багато часу до морозів і замовив з Богуслава. Завтра прийде ще одна машина. Бут відрізняється, але не сильно. Пробуватимемо мішати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2016 Бут відрізняється, але не сильно. Пробуватимемо мішати. Овно вопрос. У меня между двумя тридцатитонниками бута дистанция 2 года. Карьер один, но пласт очевидно совсем иной. Первый серый с розовым, второй серый с ржавым. Думал хрен будет сочетаться. Но когда кладку поднял, то увидел - каменной кладке пофигу оттенки и т.п. мелочи. Она и так красива. Как на мой вкус. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз