HumanKM Опубліковано: 31 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2017 Ось такий пугач-кросавчєг чекав вранці мене на стіні будинку Закладаємо далі цеглою капітальну стіну 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 2 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2017 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 16 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2017 Все готово для перекриття панелями цегла докладена пояс залитий на вівторок чекаємо панелі 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 19 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2017 Перекрився нарешті фухх.... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 19 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2017 фухх.... а ще обарювати и обварювати, а потом щилини конопатити... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 19 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2017 а ще обарювати и обварювати, а потом щилини конопатити... не перший раз я йду в цей клас - все це знаю 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 22 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2017 Сьогодні заготовив гб для армопоясу навколо панелей перекриття, шляхом порізки 375-го напополам. Бензопила нам в допомогу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 25 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2017 Поклав гб на пояс анкеровки плит перекриття Проклеїв пінопласт Залили бетоном, трохи не вистачило світлового дня, то ж трохи не закінчили початі процеси. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 26 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2017 (змінено) Завершено бетонні роботи на даному етапі. Залита кришка над кільцем ревізійного колодязя виходу каналізації з будинку. Залив весь обвязочний пояс навколо панелей. Ось так виглядає розріз: Під панелями утеплений армопояс, в рівні з панелями утеплена обвязка. Змінено 26 вересня 2017 користувачем HumanKM 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 28 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2017 Починаємо 2-й поверх Виставляємо 1-й ряд 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 1 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2017 Поклав блоки під армопояс для одного зі скатів даху (найнижчого) Можна клеїти пінопласт, та заливати арматуру з шпильками для кріплення мауерлату. Сьогодні зробив відкриття - волоси рвав на голові, що не зробив цього раніше, при будівництві першого поверху. Запилюю ручною циркуляркою канави а потім йду штроборізом. Процес прискорився в РАЗИ. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Толян17 Опубліковано: 5 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2017 Поклав блоки під армопояс для одного зі скатів даху (найнижчого) Можна клеїти пінопласт, та заливати арматуру з шпильками для кріплення мауерлату. Сьогодні зробив відкриття - волоси рвав на голові, що не зробив цього раніше, при будівництві першого поверху. Запилюю ручною циркуляркою канави а потім йду штроборізом. Процес прискорився в РАЗИ. Доброго дня! Прочитав Ваш звіт про будівництво на одному диханні. Потужно, продумано, красиво. Бажаю і далі працювати із таким запалом. Робота зроблена велика. Сам теж будуюсь, по вихідних. Знаю на своїй "шкурі" як воно усе робиться. Але буде все так як хочеться самому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 5 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2017 П"ять рядів готово. Закладаємо арматуру в підвіконний ряд. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 6 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2017 Все готово під заливку Шпильки зварені з каркасом арматури, виставлені в лінію і по рівню 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 6 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2017 Все готово під заливку Шпильки зварені з каркасом арматури, виставлені в лінію і по рівню Скики ви вже будинкив побудували?:D До цього. Видминна робота! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 6 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2017 Скики ви вже будинкив побудували?:D До цього. Видминна робота! Собі пeрший 😆 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 9 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2017 Залився під маурлат. Склав і підготував під заливку перемичку вікна на сходовій площадці. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 12 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2017 Хух... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 12 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2017 Хух... Похоже сосед рядом строится быстрее вас. Вроде на начальном этапе чистое поля рядом было. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 12 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2017 Похоже сосед рядом строится быстрее вас. Вроде на начальном этапе чистое поля рядом было. Ну не зовсім: 1. Фундамент був ще в минулому році залитий. 2. В нього бригада вуйок коробку за тиждень звела. А потім за три дні дах. А у мене по перше розміри суттєво більші, і робоча пара рук лише моя. А ще треба встигнути то якусь копійку заробити, то з дітьми побути, і тд і тп... Тому в мене довгострой. Я маю мрію (маленьку, бо є й велика) вкрити дах в цьому році, але покищо бачу, що не встигаю, нажаль. Тож за умови хорошої погоди, може й встиг би... 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voiceless Опубліковано: 13 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2017 вкрити дах в цьому році Старайтеся, старайтеся - тоді 100% вкриєте! Успіхів! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 13 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2017 В нього бригада вуйок коробку за тиждень звела. А потім за три дні дах. Мне кровлю месяц делали и я считал что это быстро. Правда под ключ. С утеплениями и подшивами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 13 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2017 Дах за 3 дні??????? Я в шоці люба редакція. Мені робили 3 тижні з підшивкою і водостоком. Але дах великий. Схожий за розмірами і конструктивно в сусіда робили 2 тижні. Але 3 дні то торба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 13 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2017 Дах за 3 дні??????? Я в шоці люба редакція. Мені робили 3 тижні з підшивкою і водостоком. Але дах великий. Схожий за розмірами і конструктивно в сусіда робили 2 тижні. Але 3 дні то торба. там вуйки - я вам кажу, я таких хвацьких сам не зустрічав більше. коробку з гб за тиждень робочий - тобто 5 днів. я в себе метер стіни зробив, а вони коробку всю Я сам в шоці був Як бджоли - налетіли, вуу-вууу-вжууу - і готово. І дореці при цій швидкості я б сказав що непогано роблять. Не так рівно як в мене звісно, але ж як швидко. Дах за три дні все з деревом зробили, а потім як прийшов метал, за день черепицю поклали, коробку підшили і водосток повісили. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 21 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2017 Залив сходинку і перемичку (два в одном). Сьогодні краном подали весь матеріал для закінчення другого поверху. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз