goga777 Опубліковано: 4 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2020 Какой плинтус планируется? Goga777, а у Вас какой? МДФ , сейчас некоторые модели, включая мою в распродаже profilplus.kiev.ua/products/plintys-mdf-omis-8sm-belii-gladkii.html 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 4 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2020 Поздравляю с переездом! Счастья в новом доме всей вашей семье! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 10 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2020 Задобався я з ватою. Согодні вирішив змінити вид діяльності і покласти трохи плиточки на підлогу. Спочатку ванна: [ATTACH]676354[/ATTACH] [ATTACH]676355[/ATTACH] [ATTACH]676356[/ATTACH] Потім туалет: [ATTACH]676358[/ATTACH] [ATTACH]676359[/ATTACH] [ATTACH]676360[/ATTACH] Ну і підготував для укладання плитки кухню: [ATTACH]676361[/ATTACH] Скажите пожалуйста , такой способ укладки плитки в небольшом помещении , был выбран из экономии материала или так быстрее и проще работать ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 10 січня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 10 січня 2020 Скажите пожалуйста , такой способ укладки плитки в небольшом помещении , был выбран из экономии материала или так быстрее и проще работать ? Незрозумів питання, який спосіб? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 12 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2020 В журналах советуют ,в небольших помещениях ,укладывать плитку по диагонали чтобы зрительно увеличить площадь . При этом способе , опять же , со слов журналов , большой отход материала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 12 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2020 В журналах советуют ,в небольших помещениях ,укладывать плитку по диагонали чтобы зрительно увеличить площадь . При этом способе , опять же , со слов журналов , большой отход материала. Нифига оно площадь зрительно не увеличивает, а геморроя добавляет будь здоров. В совсем маленьких помещениях, это даже плохо, потому, что не читается узор. И напротив, смотрится гармонично в просторных помещениях . На истину не претендую, сугубо мои ощущения от проживания с разными напольными покрытиями и способами их укладки 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alzamon Опубліковано: 13 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2020 Короче до НР, поклав плитку в залі. Вийшло прекрасно, рівно, симпатично - короче ми задоволені. Тільки от шви невстиг затерти. Новий рік святкували вже в своєму будинку. Поздравляю) ха) я так же делал похожий мостик из досок, что бы не ходить по свежей плитке) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 15 січня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня 2020 Робота кипить, хоч і не сильно. Доводиться паралельно вирішувати інші життєво важливі питання. За цей час ми повністю доклєїли багети по всьому поверху. Пофарбували всі потолки і відкоси. Зробили в ванній та туалеті потолки. Матеріал ПВХ вагонка Декомакс ГрейРіпс. Поясню цей крок. Загалов я терпіти неможу пластикову вагонку. Надух її не переношу. Та був період в житті коли я проживав в квартирі і мав час від часу підтоплення. Тому ГК не годився і я зробив потолок вагонкою ГрейРіпс. Це пластикова вагонка 250мм х 2750мм. Ламінована плівкою. Має повздовжню смугасту структуру. Завдяки цьому на ній взагалі не видно стиків і всі гості котрі були в мене не розуміли що то вагонка. Вона гарно миється, не боїться вологи і тд і тп. Тому ми й вирішили повторити цей крок в будинку. Вирішив перевезти пральну машинку. Мав Зануссі яка пропрацювала в квартирі десь 3 роки і потім два роки просто зберігалася. Та нажаль коли почав підключати помітив що барабан не крутиться. Короче довго описувати всі ті танці що я робив навколо неї, та як виявилося все в середині обросло корозією і хрестовина лопнула. Бак не розбірний, ремонт не доцільним з економічної точки зору. Було це несподівано і дуже не приємно, бо гроші фактично закінчилися. Пішли в комфі і взяли ЛиЖу в розсрочку, сума здалася невеликою і тому взяли ще й посудомийку Горенья. . Ця несподівана покупка показала що я накосячив при виготовленні кухні з місцем встановлення посудомийки. Відвіз ДСП на віяр, його вже перекроіли. Завтра маю забрати і переробити ту частинку кухні де стоятиме цей агрегат. Почав сьогодні класти плитку в коридорі. Ще придбав раковину Jika врізну. І замовив на Віярі ДСП на шафку під раковину. Завтра маю забрати. 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dushes86 Опубліковано: 16 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2020 А що саме не так із меблями під посудомийку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 16 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2020 А що саме не так із меблями під посудомийку? Думаю мало ширины Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 17 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2020 Думаю мало ширины и второе ЗА посудомойкой не должно быть никаких коммуникация - ПММ становится вплотную к стене 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 17 січня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня 2020 Спочатку відповім на поставлені вище питання: Я думав, що посудовийка ставиться як духова шафа, в шкаф. І зробив під неї шафку 450мм. Як виявилося ставиться вона замість шафки. І то не було б проблемою, якби ця шафка не була крайною. Виявляється поставити посудомийк не всередині мебляв а з краю - то геморой ше той. Тому прийшлося включить кулібіна і понапридумувать всякой фігні, щоб ПММ стала зкраю. Ще є проблема з цоколем (доска внизу шафи, що закриває ножки). В ній треба зробити виборку зверху, бо двері ПММ піднирюють під шафку і впераються в верх цоколя. Все зроблено: Забрав вчора ДСП з Віяра. Склав тумбочку під раковину. Зверху на тумбі трафарет, толешню робитиму з понеділка. Сьогодні клав плитку в коридорі Виникло одне питання - створив тему для консультації. Тема - стик плит ТП і плитка https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=5028939#post5028939 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 17 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2020 Делала все компенсационные швы так, чтоб пришлись на шов двух плиток. Но, один сместился. Заходит на плитку на 10 см. Мне повезло в том, что это место я клеила через 2 месяца после включения пола. До этого момента стяжка была закрыта плёнкой и сверху осб. И... я с трудом нашла этот диф шов. Он так и не лопнул( стык двух залитых в разное время участков - деформационный шов холодным методом. В общем, решила, что раз не лопнула плита по шву, значит и плитке ничего не будет . Заложила плитку сплошняком, без применения эластичной затирки. Но ложу ВСЕ на эластичный клей. Липучку я бы не применяла. . А вообще ну ничего же страшного не будет, ну отстрелит плитка, возьмёте и переклеете, вам же не мастера вызывать. А бухтеть она сразу начнёт, если там большие расширения. Хотя в моем очень частном случае их нет, от слова совсем. Может под электрическим тёплым полом все иначе. А рекомендации к ТП идут одни и те же. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 18 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2020 Забрав вчора ДСП з Віяра. Склав тумбочку під раковину. Зверху на тумбі трафарет, толешню робитиму з понеділка. Я точно такой же вырез заказывал на вияре, давал им AutoCAD файл. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 18 січня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 2020 Я точно такой же вырез заказывал на вияре, давал им AutoCAD файл. РІзатиму з залишку столешні кухонної. Бралася не на Віярі, тому різатиму по місту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 18 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2020 РІзатиму з залишку столешні кухонної. Бралася не на Віярі, тому різатиму по місту. Вопрос очень актуальный- вы собрались столешницу в ванную делать из остатков столешницы кухни? Это общий санузел вместе с детьми? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 18 січня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 2020 Вопрос очень актуальный- вы собрались столешницу в ванную делать из остатков столешницы кухни? Это общий санузел вместе с детьми? Так, робитиму з столешні. Маю шматок що підходить розміром і кольором з найдорожчої серії люксформа. Не зовсім зрозумів що саме Вас цікавить в санвузлі, тому опишу все. Є окремий туалет, терпіти неможу об'єднані санвузли. І душова. Пральна машинка в душовій. Але. Ще є другий поверх, який робитиметься згодом. Там буде ще один туалет, ванна і прачечна. Тому пральна машинка перенесеться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 18 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2020 Так, робитиму з столешні. Маю шматок що підходить розміром і кольором з найдорожчої серії люксформа. Не зовсім зрозумів що саме Вас цікавить в санвузлі, тому опишу все. Є окремий туалет, терпіти неможу об'єднані санвузли. І душова. Пральна машинка в душовій. Але. Ще є другий поверх, який робитиметься згодом. Там буде ще один туалет, ванна і прачечна. Тому пральна машинка перенесеться Тут скорее шкурный интерес. Мебельщик, ( как выяснилось в моей теме не только он)утверждает, что устройство крана на столешнице теряет гарантию. Как выяснилось не без основательно. Есть опыт деревянной столешницы( дети просто ее убили меньше чем за год) , поэтому спросила. В основном проблема с мокрыми руками, что закрывают кран, влага попадает в отверстые установки смесителя не смотря на все штатные прокладки и герметик в срезе. И это просто дерево ,в мдф все было бы ещё быстрее. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 18 січня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 2020 Тут скорее шкурный интерес. Мебельщик, ( как выяснилось в моей теме не только он)утверждает, что устройство крана на столешнице теряет гарантию. Как выяснилось не без основательно. Есть опыт деревянной столешницы( дети просто ее убили меньше чем за год) , поэтому спросила. В основном проблема с мокрыми руками, что закрывают кран, влага попадает в отверстые установки смесителя не смотря на все штатные прокладки и герметик в срезе. И это просто дерево ,в мдф все было бы ещё быстрее. Для перестраховки, я купив раковину врізну з отвором під кран. Тому кран не в столешні. З приводу дсп (столешні), то на кухні ж служить і без проблем. Я края дсп під раковиною замазую пальцем силіконом. Ну і раковину на силікон. На кухні старій вже майже 20 років і все ок. Коли робив шафку, то для перестраховки замовив пур кромкування. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 18 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2020 влага попадает в отверстые установки смесителя не смотря на все штатные прокладки и герметик в срезе. как вам уже ув. Сарочка сказали выше палец в силиконе перед установкой решает эти вопросы. Главное не жалеть этого силикона. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 18 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2020 как вам уже ув. Сарочка сказали выше палец в силиконе перед установкой решает эти вопросы. Главное не жалеть этого силикона. Угу, но он зараза, со временем отваливается, начинает пропускать, и это видно по пятнам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergij68 Опубліковано: 18 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2020 Угу, но он зараза, со временем отваливается, начинает пропускать, и это видно по пятнам. лыжи свечой приходилось натирать ? то же проделываете со срезом, но потом прогреваете газовой горелкой, впитывается- на ура . и так - пока не надоест и это, без фанатизма , столешню не сжечь ... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 18 січня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 2020 Я демонтував пару років тому варочну поверхність. Нічого не біліло і не відвалювалося. Важливо гарно Втерти силікон в зріз дсп. Саме втерти, а не покрити шаром зверху. Якщо не забуду, то сфоткаю процес. Думаю десь на днях робитиму 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergij68 Опубліковано: 18 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2020 Я демонтував пару років тому варочну поверхність. Нічого не біліло і не відвалювалося. Важливо гарно Втерти силікон в зріз дсп. Саме втерти, а не покрити шаром зверху. Якщо не забуду, то сфоткаю процес. Думаю десь на днях робитиму тепле з мокрим - не порівнюйте ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 18 січня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 2020 Давайте так, батькам так поставив кухонну мийку орієнтовно 18-20 років тому назад. Столешня вже підношена, місцями протертий рисунок. Недорога 28мм. Дсп навколо мойки ціле, не надуте, без бефектів. Собі зробив так в квартирі. До продажу прожив там років 6-7. Все теж ок, так і продав з квартирою. Там просто неповинно бути вологи, от і все. Ставте якісно мийку, щоб туди не потрапляла вода. Небуде вологи, небуде проблем. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз