HumanKM Опубліковано: 8 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 2018 PEPSI краще за FANTA Не так пепсі краще за колу а фанта краще за мірінду 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jenkins Опубліковано: 8 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2018 Якось стрьомно перегородка стоїть на тому вузенькому газоблоку... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 8 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 2018 Якось стрьомно перегородка стоїть на тому вузенькому газоблоку... 100х200х600 плотность д500 Трішечки згодом там додастя стіна з цегли і стрьомного нічого там нема, Ви як дірку під змішувальний вузол вирізаєте, то отримуєте таку ж хрінь. Так в мене гб ще й на арматурі там лежить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 13 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 13 червня 2018 Підтягуємо хвости. Вивів вент канали за межі даху. Дозамовив ще 9 блоків, щоб підняти на три ряди. Доклав бовдур димохода ТТ котла. Вивів шпильки для кріплення кришки. Закрив вату плівкою. Вирізав доски, котрі забив між стропилами. Вони допомогли вирівняти покручені стропила і служитимуть в майбутньому упором для мінеральної вати. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 15 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня 2018 І так - все готово до накриття плівкою. Сьогодні підрізав стропила та набив лобову дошку на нижньому даху. Взяв до рук електрорубанок і підправив деякі, сильно вигнувшіся стропила. Докладено всі бовдури. На ТТшнік забетоновано верх і вставлено між бетоном і керамічною трубою нержавійка, вона служитиме як чохол, щоб кераміка могла вільно рухатися на тепловому розширенні. В перспективі оброблю ще церезітом СР65 для гідроізоляції. Якщо все буде добре, то завтра пробуватиму накривати плівкою. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 17 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня 2018 Додаю фото описаного вище закінчення димової труби. Зашив верхній дах гідробар"єром. Нижній супердиф мембраною, там буде вата. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 23 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2018 делет , делет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 27 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 27 червня 2018 А робота кипить... Пишу рідше - бо іноді часу не вистачає, а інколи здається що це нікому не цікаво. Тому роблю більш для себе, адже так цікаво іноді переглянути всю цю історію. Так от. Поклав перший ряд перегород, виставив цеглу на раствор. Доробив все для монтажу металу на дах. Сьогодні прийшов ввесь метал та водосток. Тепер якщо дощ кладу цеглу, якщо сухо роблю кришу. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dushes86 Опубліковано: 27 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2018 А робота кипить... Пишу рідше - бо іноді часу не вистачає, а інколи здається що це нікому не цікаво. Тому роблю більш для себе, адже так цікаво іноді переглянути всю цю історію. Особисто я із цікавістю спостерігаю за вашим будівництвом. Одна із тем на форумі, яку я прочитав цілком із самого початку 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jenkins Опубліковано: 27 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2018 Пишіть, цікаво, читаємо. Просто здається що ви цілком і повністю знаєте що робите, тому навіть і порадити щось стрьомно 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 27 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2018 Пишіть, цікаво, читаємо. Просто здається що ви цілком і повністю знаєте що робите, тому навіть і порадити щось стрьомно Поддержу сложилось мнение что вы профи в этом деле но читать ветку человека который строит своими руками всегда интересно 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 28 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 2018 Часто зривається дощ і дуже сильні пориви вітру. Тому питання підшивки карнизу відкладено. Щоб не втрачати час, піднімаю перегородки всередині. На фото видно два листочки черепиці, то я складав і звіряв розміри з вказаними в каталозі, адже фронтонні звіси чітко розраховувалися під розмір кратний черепиці. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 29 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 29 червня 2018 Дощик накрапає, тому продовжую піднімати перегородки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 2 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2018 Все те саме, погода не кришна, нарощую стіни 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 2 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2018 з фанти перейшли на гарячий чай? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 2 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2018 з фанти перейшли на гарячий чай? Ні, звичайна вода та кисленька фанта. чайничок з кавою та згущеним молоком завжди є на будівництві, та в жару пьється рідко. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 2 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2018 та в жару пьється рідко. але останни пару днив шось холодне пепси не дуже то и хочеться.:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 3 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 2018 Хоч і дув вітер, я не витерпів і поліз на ліса підшивати коробку. Не питайте чому підшивається коробка до накриття металочерепицею. Це технічна проблема. Запланований такий монтаж капельника та водостока, що доведеться все робити в зворотньому порядку. Коробка, ринви, капельник, металочерепиця. Це дуже незручно, але конкретно в моєму випадку інакше ніяк. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dushes86 Опубліковано: 3 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2018 Не питайте чому підшивається коробка до накриття металочерепицею Ви не єдиний, хто так робить, бачив такий порядок робіт вже кілька разів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Карпенко Опубліковано: 4 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2018 поліз на ліса підшивати коробку. Підкажіть, чим підшиваєте коробочку? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 4 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 4 липня 2018 Підкажіть, чим підшиваєте коробочку? Виключно профнастил панове. В цьому ділі я визнаю зараз лише метал. Софіти мені не подобаються, іноді тарабанять від вітру (кріпляться тільки края), пластик... Вагонка зараз такої якості що взагалі неможна її купувати, одна крейда, ножовкою не ріжеться а ламається. А метал, міцно, надійно і красиво як на мене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 4 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 4 липня 2018 Підшив коробки. Тепер треба ставити водосток і капельники. Завтра продовжу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blin09 Опубліковано: 4 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2018 Бачу Ви риштування використовуєте, купували чи берете на прокат? Просто також потрібно буде дах робити, потім утепляти будинок, ось думаю чи купити чи брати на прокат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 4 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 4 липня 2018 Бачу Ви риштування використовуєте, купували чи берете на прокат? Просто також потрібно буде дах робити, потім утепляти будинок, ось думаю чи купити чи брати на прокат. Частина своїх лісів, а все інше зібрано у трьох людей. Короче збірна ссср. Мені орендувати дорого, бо роблю сам, тобто довго. А якщо під бригаду, то ліпше взяти напрокат. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 5 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2018 Повісив сьогодні водосток. Чуть не здох, жарко і самому капець як важко. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз