JohnnyD Опубліковано: 28 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2018 Він в ГБ гарно вкручується? Чи в чому його фокус? У меня крепления окон турбовинтами по периметру. Газоблок D300 Аэрок. Окна 1800*1400 и меньше + террасное 2100*2300. Ламинация внешняя. 2 окна и террасное выходят строго на Юг. Террасное еще дополнительно крепилось на пластины. Виктор написал, что он жестко фиксируется в раму и естественно в газоблок нужно закрутить с первого раза. Прошли 2 зимы и лето - не вижу никаких траблов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 28 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2018 Мне кажется, турбовинт не пойдет в D300. У меня саморезы 6*100 прокручивались - нечего делать. Между саморезом для дерева и турбовинтом общее только то, что их нужно вкручивать . У меня вся мембрана на крыше тубовинтами к парапету прикручена (через планку). Две зимы и одно лето в суровых условиях. Ничего не ослабло, все нормально. ГБ Д400. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 28 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 28 березня 2018 Сьгодні не доїхав, розвезло дорогу. Кинув машину і дійшов свої 100м. Хто слідкував, пам"ятає, що минулої зими я зробив грати на вікна підвалу. Так от тепер я їх встановив. Опача... 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jenkins Опубліковано: 28 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2018 Непогано виглядяє, підпишусь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 28 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2018 Хочу уточнить - фасад будет штукатурный? Потому что облицовку как то некуда уже ставить На когда монтаж окон планируется? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 28 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 28 березня 2018 Хочу уточнить - фасад будет штукатурный? Потому что облицовку как то некуда уже ставить На когда монтаж окон планируется? штукатурний вікна через тиждень, якщо земля протряхне 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digor_ua Опубліковано: 29 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2018 штукатурний вікна через тиждень, якщо земля протряхне окна без крыши? а смысл в этой спешке? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 29 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2018 окна без крыши? а смысл в этой спешке? небуду розкривати всіх секретів, але повірте, сенс є інакше звісно спочатку була б криша все буде, і криша в т.ч. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dushes86 Опубліковано: 29 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2018 небуду розкривати всіх секретів, але повірте, сенс є інакше звісно спочатку була б криша все буде, і криша в т.ч. Та краще розкрийте, бо може ця iдея варта запозичення та позповсюдження Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digor_ua Опубліковано: 29 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2018 небуду розкривати всіх секретів, але повірте, сенс є інакше звісно спочатку була б криша все буде, і криша в т.ч. ну вам виднее как оно и зачем все же хочу предупредить: я окна хотел поставить перед крышей, так строители меня сами отговорили, ибо был риск прилета доски с крыши в окно, а оплачивать это шоу они не хотели Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 29 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2018 шановні, мої будівельники, це я. Порадившись з собою я вирішив ставити. Покищо причини будуть в секреті, збережемо інтригу. Зазначу одне, це не технологічна причина, а матеріальна. Уявіть що Вам віддали борг наприклад вікнами, а криші немаж, то Ви що не поставите їх? Тому прошу не обсасувать ці моменти. Адже загалом все прекрасно, і нічого дошкам літать, це справа птахів і літаків 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 29 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2018 А Вы планируете утеплять изнутри откосы? В моей теме развернулась неплохая дискуссия, есть мнения с разных сторон. Я посчитал, что с теплотехнической точки зрения, и с точки зрения конденсации на откосе - утеплять изнутри не нужно. А некоторые мастера, занимающиеся как отделкой, так и коробками, считают, что утеплять надо в любом случае Ещё такой момент - прошу обратить внимание при отчёте по окнам - как правильно выбрать ширину ленты. Мастерок говорил, что есть проблемы по отделке внутреннего откоса, если лента широкая и заходит далеко на откос - адгезии штукатурки к ней нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 29 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2018 А Вы планируете утеплять изнутри откосы? В моей теме развернулась неплохая дискуссия, есть мнения с разных сторон. Я посчитал, что с теплотехнической точки зрения, и с точки зрения конденсации на откосе - утеплять изнутри не нужно. А некоторые мастера, занимающиеся как отделкой, так и коробками, считают, что утеплять надо в любом случае з зовні ппс 30мм з середини, ще не визначився взагалі, то ж для мене ця тема відкрита. почитаю що там в вас пишуть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 29 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2018 з зовні ппс 30мм з середини, ще не визначився взагалі, то ж для мене ця тема відкрита. почитаю що там в вас пишуть Жаль, а я думал ответ найти А какие окна выбрали (профиль, стеклопакет), если уже не секрет? Я там выше сообщение дополнил вопросом про ленты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 29 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2018 Жаль, а я думал ответ найти А какие окна выбрали (профиль, стеклопакет), если уже не секрет? Я там выше сообщение дополнил вопросом про ленты rehau euro 70 4low-e +kr-16-4-12-4low-e +kr по вікнам до -Naum- він все розкаже, там Ви зрозумієте чому беру вже зараз лєнта пароізол в мене найвужча 70мм саудал шов буде 20мм небачу сенсу в ширшій лєнті 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 29 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2018 rehau euro 70 4low-e +kr-16-4-12-4low-e +kr по вікнам до -Naum- він все розкаже, там Ви зрозумієте чому беру вже зараз лєнта пароізол в мене найвужча 70мм саудал шов буде 20мм небачу сенсу в ширшій лєнті Пакет супер Я тоже думаю брать самую узкую ленту, просто не пойму, а куда ж можно поставить ленту шириной 150 мм, какие зазоры должны быть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 29 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2018 по перше можуть бути при монтажі в шарі утеплювача по друге в багатоквартирних будинках, там часто такі чвертки шо по внутрі дупла виходять 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digor_ua Опубліковано: 29 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2018 А Вы планируете утеплять изнутри откосы? В моей теме развернулась неплохая дискуссия, есть мнения с разных сторон. Я посчитал, что с теплотехнической точки зрения, и с точки зрения конденсации на откосе - утеплять изнутри не нужно. А некоторые мастера, занимающиеся как отделкой, так и коробками, считают, что утеплять надо в любом случае я себе решил утеплять и внутри и снаружи чтоб наверняка ну и классическое "шоб було" :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 31 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2018 Добавлю свое ИМХО, потому что тоже через месяц этот этап, и собираю информацию. По установке окна снизу только на ЭППС - однозначно надо это согласовать с поставщиком окон - чтобы он потом не отказался от гарантии. В нас вже пропонують підставочний профіль не з пластику, а з пінополістиролу. Типа ЕППС, але він по ходу як профіль екструдується, а не ріжеться з листів. Тому не мало б бути проблем. А що саме гірше, що знайомий віконщик почав їх юзати через 2 місяці після того як встановили вікна. Звісно що платити по 600 грн за переустановку 1 вікна з цим профілем, щоб забрати місток холоду я не став.;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 31 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2018 В нас вже пропонують підставочний профіль не з пластику, а з пінополістиролу. Типа ЕППС, але він по ходу як профіль екструдується, а не ріжеться з листів. Тому не мало б бути проблем. А що саме гірше, що знайомий віконщик почав їх юзати через 2 місяці після того як встановили вікна. Звісно що платити по 600 грн за переустановку 1 вікна з цим профілем, щоб забрати місток холоду я не став.;) В моей теме есть фотографии с этим профилем с выставки, то буду применять. цена небольшая. vsthermo. наверное, есть и другие, но я нашел такие. Мне на мой комплект окон обойдется в районе 1000, что несущественно. На ощущение - он жестче, чем простой ЭППС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 31 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2018 технологія зветься тепле підвіконня, пропонується моїм виробником вікон, Корса. купувати фабричні профілі з еппс не бачу сенсу, я на свій будинок купив аж 1 листок піноборда, розпустив на полоски. Витратив не 1000, а кілька десятків грн. вклеюватиму на піну. думаю буде все гут. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 3 квітня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2018 Триває підготовка до монтажу вікон. Сформовано четверті з ППСу і низ проклеїний ЕППСом, все в товщині 30мм. ЕППС на піну-клей ППС на клей сипучку Крайзель 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jenkins Опубліковано: 3 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2018 чому по бокам ППС? Чи будете робити пароізоляцію? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 3 квітня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2018 чому по бокам ППС? Чи будете робити пароізоляцію? Вище ж розписано буде по внутрі пароізоляція Саудал, по зовні гідроізоляція ПСУЛ Саудал ППС покриється штукатуркою, коштує в рази дешевше, хоч трохи паропроникний на відміну від ЕППС і головне - мені не подобається як прилипає до клею екструдований, тому отакий вибір. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Naum- Опубліковано: 5 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2018 Пакет супер Я тоже думаю брать самую узкую ленту, просто не пойму, а куда ж можно поставить ленту шириной 150 мм, какие зазоры должны быть? В сталинках бывает такое что в четверть пол монтажника помещается. Для того чтобы при монтаже можно было вставить пальцы в монтажный слой (поправить ленту, направить крепежный элемент...) + чтобы пистолет мог пенный туда залесть и тщательно заполнить монтажный шов достаточно 20-25 мм того и смысла в таком случае от лент шириной более 70 мм пропадает Добавлено через 5 минут В моей теме есть фотографии с этим профилем с выставки, то буду применять. цена небольшая. vsthermo. наверное, есть и другие, но я нашел такие. Мне на мой комплект окон обойдется в районе 1000, что несущественно. На ощущение - он жестче, чем простой ЭППС безусловно vsthermo жестче чем простой ЭППС но нужно смотреть на вес конструкции которая будет давить на подставочник мое мнение - если это конструкция высотой до 1,8 м то разницы вы не ощутите 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз