ArtyomAI Опубліковано: 14 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2016 Добрый день. Хотел поинтересоваться - насколько реально, в нынешних условиях, увидеть адекватные предложения по работам, которые обозначены в заголовке темы. В ЛС или в тему - это не принципиально Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 14 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2016 А в какой валюте Вы хотите цены увидеть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ArtyomAI Опубліковано: 14 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2016 А в какой валюте Вы хотите цены увидеть? Желательно в рублях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 14 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2016 Желательно в рублях. ну за рублі вам не на цьому форумі шукати працівників, тут фантіки рублі не котируються, в нас українські гривні, американський долар, євопейська євро. :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 14 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2016 Желательно в рублях. Я знал,я знал А чегой-то Вы в Украине в рублях считаете?Ась? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ArtyomAI Опубліковано: 14 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2016 ну за рублі вам не на цьому форумі шукати працівників, тут фантіки рублі не котируються, в нас українські гривні, американський долар, євопейська євро. :D Я за Вас искренне рад. Но территория на которой мне, волею судьбы, приходится строить дом - перечисленную Вами валюту принимает только в обменниках или по большой нужде. Рубли, увы и ах - наша действительность и реальность, возможно не самая лучшая из тех, которые могут быть - но и, по факту, не самая плохая. П.С. если лично Вы приедете производить работы по грунтованию, шпаклевке и подшивке гипсокартона - я согласен рассмотреть цены в гривне и рассчитаться ими же. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 14 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2016 Я за Вас искренне рад. Но территория на которой мне, волею судьбы, приходится строить дом - перечисленную Вами валюту принимает только в обменниках или по большой нужде. Рубли, увы и ах - наша действительность и реальность, возможно не самая лучшая из тех, которые могут быть - но и, по факту, не самая плохая. П.С. если лично Вы приедете производить работы по грунтованию, шпаклевке и подшивке гипсокартона - я согласен рассмотреть цены в гривне и рассчитаться ими же. я з самого то кажуть банерівець Бандерштату (Львів) :D та й ремонти це не мій профіль ну ось , бачите вже рублів на гривні перейшли. питання ще одне, а місцевих майстрів що нема? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PokrovS Опубліковано: 14 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2016 питання ще одне, а місцевих майстрів що нема? Ну я думаю в данном топике поиск именно местных мастеров. Врядли кто к нам приедет с "большой земли" на заработки, побоятся...)) Пс. Большинство про гривну уже забыло, к сожалению. Нет ее... Ну или минимум... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 14 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2016 (змінено) Ну я думаю в данном топике поиск именно местных мастеров. Врядли кто к нам приедет с "большой земли" на заработки, побоятся...)) Пс. Большинство про гривну уже забыло, к сожалению. Нет ее... Ну или минимум... Зайдіть на сайт https://www.rabotniki.ua/ Змінено 15 червня 2016 користувачем Dr.Yura Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ArtyomAI Опубліковано: 29 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 червня 2016 Подниму тему, кстати может у кого есть контакты печников? для постройки грамотного и симпотишного камина? Не откажусь! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PokrovS Опубліковано: 29 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2016 ArtyomAI, когда искал себе каменьщика на олх, видел объяву именно печника. Пс радует, что кто то еще строится, а то думал один я "ненормальный"))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз