assa240 Опубліковано: 12 серпня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2009 Продается лестница еще советского производства, пользовалась в пожарной части, очень крепкая. у меня был комплект, из трёх частей... Так зачем мне их три?8-) Вещь в хозяйстве хорошая... Щас таких либо не делают, либо так задорого, шо оно нам надо? Хочу с этого поиметь аж 400 гривен... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 12 серпня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2009 Скико метрив кажете ця третынка драбынкы у ВАС? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
assa240 Опубліковано: 12 серпня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2009 Сорри, провтыкал... 4 метра... А вот и кино про её... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Praetorian Опубліковано: 12 серпня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2009 от куда забирать лестницу? интересует такая лестница. если что, первый буду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
assa240 Опубліковано: 12 серпня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2009 Донт ворри, донт ворри, панове...8-) Звоните, и я вам на ушко саабщу где, шо и как... 067 239 97 два два... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
assa240 Опубліковано: 13 серпня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2009 Усё... тему сымаем.... с афтаюашного форума отзвонились и расхватали, шо те пирожки... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз