AGS Опубліковано: 23 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2016 Село Пидгирци. 10 км от Киева. Старт работ: 30-е мая или раньше. Однотонная плитка без подбора цвета. Бетонное основание залито. Все материалы мои. Максимальная цена "под ключ" 18 000 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lord Опубліковано: 1 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2016 Село Пидгирци. 10 км от Киева. Старт работ: 30-е мая или раньше. Однотонная плитка без подбора цвета. Бетонное основание залито. Все материалы мои. Максимальная цена "под ключ" 18 000 грн. если вдруг таких найдете, дайте коорденаты 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir_U Опубліковано: 2 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2016 если вдруг таких найдете, дайте коорденаты И мне, если можно, для обмена опытом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гочик Опубліковано: 3 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2016 Я наступний в черзі!;) Зараз у мене на обєкті якраз 310 м.кв тротуарки потрібно викласти. Коли у Вас зроблять, то до мене їх привезіть. Я Вам аж 1000 баксов))) дам, бідолахам 18000 заплатите, а решту собі .:D Якщо у себе потренуєтесь, то можете потім підзаробити ще на укладці по 60 грн/м "під ключ". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lord Опубліковано: 4 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2016 это ужас не видел норм укладки дешевле 75грн м2 без подготовки и 30-35грн поребрик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз