S_V_ Опубліковано: 14 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2016 Если балкон относительно теплый- лучше перенести в холодильник? НА балконе лежит в картонной коробке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 14 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2016 Если балкон относительно теплый- лучше перенести в холодильник? НА балконе лежит в картонной коробке. Да. В холодильнике будет лучше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 19 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2016 Друзья. Последняя отправка сыра в этом году к новогоднему столу будет 28 или 29 декабря. В города, в которые наверняка доходит за 1 день, позже, в остальные - раньше. Сейчас выгреваю коптилку, постараюсь сделать копченый качокавалло и копченую косичку. Если сделаю - выполню заказы, которые будут. Если нет - просто все придет без нее. К сожалению, отписывать наличие или отсутствие не будет возможности. Все пишу для того, что если у кого есть планы на заказ, имеет смысл написать заранее все, что хотите, потому как коптилка не резиновая и много туда не влезет, она на 20 килограмм всего. Самый быстрый способ заказать - прислать на почту uaweapon@gmail.com письмо. Пожалуйста, сразу указывайте все, что хотите заказать, количество, и обязательно - данные для отправки, чтобы не заниматься перепиской. Спасибо всем. С наступающим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 4 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2017 .."Шура, скажу вам как родному!"(с)....Ирина,надо брать! таки да 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Лялечка Опубліковано: 4 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2017 Очень хочется заказать Халуми к старому новому году, и моцареллы . Возможно ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 7 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 січня 2017 Халуми - без проблем. Моццареллу почтой мы стараемся не высылать. Как показывает практика, ее нужно есть свежей. Полежав сутки, она уже совсем другая, не говоря уже о рассоле. www.burenka.biz/files/price.txt - тут прайсы www.burenka.biz/files/photo.rar - тут фото продуктов cheese @ burenka . biz - сюда слать заказы ( пробелы в адресе убрать ). Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 25 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 25 січня 2017 Доброго дня, шановні. У зв'язку з тим, що за останній місяць ціни на молоко та продукцію збільшилися більше ніж на 15 відсотків, ми змушені також підняти ціни. Але ж виключно для вже задоволенних та нових клієнтів з цього форуму ми залишаємо стару ціну на усю продукцію до 31 січня включно. Дякуємо за порозуміння. Усі дані для замовлення - постом вище. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 4 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 березня 2017 У зв'язку з потеплінням почали коптити сир. Коптимо вільховим та буковим димом. Термін споживання сиру значно подовжується. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LikaQ Опубліковано: 6 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2017 відправила листа на пошту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LikaQ Опубліковано: 19 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2017 Вкуснейший сыр. масло - бомба))) Спасибо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 19 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня 2017 Вкуснейший сыр. масло - бомба))) Спасибо Дякую Вам. Смачного! P.S. Починаємо єксперіменти з сиром з пліснявою. Чекайте на новини. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 20 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2017 ТС. Дайте сайт в підпис. Щоб можна було з любого Вашого поста на нього перейти. www.burenka.biz/files/price.txtЗберегти 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 24 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 2017 Ось як виглядає справжний копчений сир. Доречі, якщо ви купуєте на базарі копчені продукти та продавець каже, що вони дійсно копчені холодним димом, а не ополоснути у лужі рідкого димового лайна, подивіться уважно на сам продукт. По-перше, після копчення на кожному шматку, що коптився окремо, має бути слід від того, як його підвішували. По-друге, кожен окремий шматочок має бути більш сухим з одного боку ( який був зверху ) та більш вологим з другого ( того, що був знизу, та на нього стекала волога ). Це може бути побачити важко. Якщо ви не бачите жодного з ціх двох признаків - продукт не коптився холодним димом. Саме холодним, бо для гарячого інші умови. Смачного, друзі. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaha Опубліковано: 24 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2017 Спасибо, было очень вкусно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 26 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 26 березня 2017 Виключно для київлян. 22-го квітня, тобто менш ніж через місяць, буду у Києві та можу доставити попередні замовлення особисто. Усі замовлення можна буде забрати за адресою пр-т Перемоги, 40Б, Виставковий центр АККО Інтернешнл з 12 до 17 години. Будь ласка, щоб не було плутанини, відправляйте замовлення на адресу Email cheese @ burenka . biz ( пропуски видалити ). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 8 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2017 Тиждень Великодневих знижок. До неділі 16 квітня включно - кожне замовлення рахуємо зі знижкою 10 відсотків. З наступаючим святом! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 20 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2017 Контрольована вологість та температура - обов'язкові вимоги витримки сиру протягом декількох років... Цьому сиру лежати як мінімум 3-4 роки при щотижневому перегортанні. Будете чекати? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 20 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2017 Контрольована вологість та температура - обов'язкові вимоги витримки сиру протягом декількох років... Цьому сиру лежати як мінімум 3-4 роки при щотижневому перегортанні. Будете чекати? ничего себе! Я как-то в Италии был на семейном заводике, где Пармезан выдерживают. Не делают, а только выдерживают. Это,типа, отдельный бизнес. Так там стеллажи метра 4 высотой и машина, которая головы обтирает и переворачивает. Годами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 21 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2017 ничего себе! Я как-то в Италии был на семейном заводике, где Пармезан выдерживают. Не делают, а только выдерживают. Это,типа, отдельный бизнес. Так там стеллажи метра 4 высотой и машина, которая головы обтирает и переворачивает. Годами. Саме так. Чесно кажучи, пармезан поки що немає бажання робити, бо це не дуже цікавий сир якщо казати про сам процес. Крім того, Гауду, якщо з'явиться бажання, можна розрізати у будь який час, а Пармезан потрібно без варіантів чекати мінімум рік ;) Це напрягає ;) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 26 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 26 червня 2017 Доброго дня, шановні. Дуже давно не писав, але ж новини дійсно варті того, щоб про них розказати. По-перше, ми почали постійно виробляти сири швецарського типу. Це буде Ємменталь та Гауда. Зараз вже дозріли голови Гауди, які я закладав у квітні. Зараз розрізали одну головку - Голандія відпочиває. По-друге, дуже зросла кількість молока. А це тягне за собою зниження цін. Таким чином, дуже рекомендую усім старим та новим клієнтам запам'ятати ціни, які були на сьогодняшний день на тверді сири. З 28.06.2017 ми будемо робити трохи революційні кроки, тому, хто встигне - вирішувати вам. Ітак - 28.06.2017 рівно у полудень. Заходьте та замовляйте. З повагою, Ваш Приватний Сировар. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LikaQ Опубліковано: 29 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2017 Добрий ранок! Шановний Приваний Сировар, скиньте будь ласка посилання на актуальний прайс. Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 29 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 29 червня 2017 Добрий ранок! Шановний Приваний Сировар, скиньте будь ласка посилання на актуальний прайс. Дякую Дякую, що напам'ятали. Одразу бачу постійного клієнта ;) Старий прайс за цім посиланням www.burenka.biz/files/price_do_28.06.2017.txt Новий прайс як завжди www.burenka.biz/files/price.txt Це для того, щоб усі могли порівняти, що саме змінилося. Будь ласка, замовлення направляйте по Email cheese @ burenka . biz ( пробіли видалити ), бо саме ці листи я отримую на телефон, тому маю можливість бачити іх одразу. Бо за компом виключно на обіді та за вечірньою чаркою. ;) З повагою. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vlrvvv Опубліковано: 14 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2017 Прайс все еще актуален? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 14 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2017 Прайс все еще актуален? Доброго дня. Саме так. Завтра спробую викласти фото швейцарських сирів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Forpost40 Опубліковано: 15 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2017 Що нового є. По-перше, ми почали робити сир качокавалло з базіліком. Так званий Caciocavallo Basilicata. Нажаль,це фото з пробної партії, тому зможу його відправляти виключно в новому році. Треба трохи почекати, поки дозріє. По-друге, ми тепер регулярно виробляємо сири за швейцарськими рецептами. Один круг важить приблизно 5-6 килограмів, тому сир пересилається у вакуумній упаковці при замовленні від 0,5кг та більше. Як завжди, значно простіше замовити на Email cheese @ burenka . biz ( видалити зайві пробіли ). Смачного Вам. А тут - трохи фото. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз