maxon390 Опубліковано: 18 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2016 Здравствуйте, дорогие друзья и форумчане. Решил я поделится своим рассказом как я строил свою отопительно варочною печь в своей времянке. Видео получилось немного длинным но я постарался рассказать поэтапно весь процесс строительства, все мои ошибки и последующая работа над исправлениями. Так что если вы собрались делать печь то посмотрите видео. Если есть какие вопросы пишите, спрашивайте, а также подписывайтесь на канал ютуба 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 18 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2016 Здравствуйте, дорогие друзья и форумчане. Решил я поделится своим рассказом как я строил свою отопительно варочною печь в своей времянке. Видео получилось немного длинным но я постарался рассказать поэтапно весь процесс строительства, все мои ошибки и последующая работа над исправлениями. Так что если вы собрались делать печь то посмотрите видео. Если есть какие вопросы пишите, спрашивайте, а также подписывайтесь на канал ютуба це Ви "Самоделкин Умань" автор з ролика на ютубі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maxon390 Опубліковано: 18 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 18 травня 2016 це Ви "Самоделкин Умань" автор з ролика на ютубі? Так це я) а що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 18 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2016 Так це я) а що? дивився Ваше відео "Столик на дачу, кладбище своими руками" назва "бобма". питання для чого на цвинтарі столик? лавочки біля могил, так, но столик .... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maxon390 Опубліковано: 18 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 18 травня 2016 питання для чого на цвинтарі столик? Можливо у вас на Лвівщині не встановлюют столики на цвинтарі, а в центральній Україні встановлюют, так що питання не до мене. Одна з причин навіщо встановлюют це мабуть зайняти частину землі біля покійника "навсяк випадок". Що вам в назві не подобається? Столик добре підійде і туди і туди. В кого яка задача стоїть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 18 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2016 Можливо у вас на Лвівщині не встановлюют столики на цвинтарі, а в центральній Україні встановлюют, так що питання не до мене. Одна з причин навіщо встановлюют це мабуть зайняти частину землі біля покійника "навсяк випадок". Що вам в назві не подобається? Столик добре підійде і туди і туди. В кого яка задача стоїть сам столик нормальний, питань нема, мене більше здивувало столик на цвинтарі. в нас так коли "бронюють" місце то просто або заливають фундамент для памятника або й ставлять відразу памятник на кілька місць. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maxon390 Опубліковано: 19 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2016 сам столик нормальний, питань нема, мене більше здивувало столик на цвинтарі. в нас так коли "бронюють" місце то просто або заливають фундамент для памятника або й ставлять відразу памятник на кілька місць. І таке в нас є, і фундаменти, і памятники на двох і столики. У нас навіть на проводи люди приходят сім`ями пообідати на кладовищі, випити 100 грам. Так що такі в нас звичаї Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yanka Опубліковано: 19 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2016 І таке в нас є, і фундаменти, і памятники на двох і столики. У нас навіть на проводи люди приходят сім`ями пообідати на кладовищі, випити 100 грам. Так що такі в нас звичаї что уж про нас говрить www.google.by/search?q=%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0+%D0%B2+%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8+%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE&tbm=isch&imgil=3HgP7Mxf5uL4KM%253A%253B553mlMMAqT1qNM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fnews.tut.by%25252Fsociety%25252F397065.html&source=iu&pf=m&fir=3HgP7Mxf5uL4KM%253A%252C553mlMMAqT1qNM%252C_&usg=__4nULz_aH3DXCjT9dR0uYQSQpcfk%3D&biw=1600&bih=791&ved=0ahUKEwjRv53l6uXMAhXFHpoKHZDYDZwQyjcILg&ei=iYg9V5HXK8W96ASQsbfgCQ#imgrc=McLASCmqYpa7tM%3A Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maxon390 Опубліковано: 20 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 20 травня 2016 что уж про нас говрить Вот как то так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз