Protiy Опубліковано: 16 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2016 Добрый день! Посоветуйте хороших специалистов для сборки дома из сип панелей в Подгороднемю (140 м2 дом). Заодно и по фундаменту нужны специалисты по ленточному для данного дома. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
auto-light Опубліковано: 11 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2016 Так и не нашел? Тоже интересно пообщаться про дома из сип панелей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Балевич Опубліковано: 12 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2016 По фундаменту могу посоветовать ребят, которые мне делали весь бетон. Уверен, что останетесь довольны, редко встречаются такие строители! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КраснаяШапочка Опубліковано: 5 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2017 По фундаменту могу посоветовать ребят, которые мне делали весь бетон. Уверен, что останетесь довольны, редко встречаются такие строители! Дайте контакт в лс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз