Німець Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Купив квартиру в новому ЖК. Вчора виявив цікаву ідею будівельників (буде на фото). На питання людини з відділу продажів отримав відповідь, що це ще не закінчено! Але: ЯК вони планують те закінчити? В мому розумінні вікно має дорівнювати розміру пройому віконного! Чи вони закладуть той шматок над вікном? Як і чим? Надайте пліз аргументи для чіткого спору з забудовником, бо я не уявляю як вони то будуть доробляти (моє рішення таке: докласти цеглу внизу на висоту щілини!). Буду вдячний всім! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Яло Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Тут два варианта - либо действительно промахнулись в высоте, либо же специально оставили зазор для подшивки потолка (если окно подходит под самый потолок). Обычно, если нужен зазор, то вверху к раме пристегивают расширитель, но он стоит денег и в целях экономии могли установить без него. Зазор потом задуют пеной и закроют пенопластом или стадуром, что бы расход пены был меньше и, что бы пена не вываливалась наружу. После заделки откосов - этого зазора видно не будет. Было бы хуже, если бы они не учли зазор, когда он там нужен. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Було би непогано знати рівень чистової підлоги та перевірити чи не занизько встановлені двері. Якщо не занизько, можна скористатися порадою Олі (Яло) або все ж таки їх підняти. Прослідкуйте чи добре будуть двері закріплені, вгорі поки що точок кріплення не видно жодної. Також викликає певні сумніви вертикальний імпост, судячи з вигляду, може бути заслабкий - отримаєте так звані "дриглі" або "холодець" замість надійної конструкції. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Німець Опубліковано: 4 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Прослідкуйте чи добре будуть двері закріплені, вгорі поки що точок кріплення не видно жодної. Також викликає певні сумніви вертикальний імпост, судячи з вигляду, може бути заслабкий - отримаєте так звані "дриглі" або "холодець" замість надійної конструкції. В тому і проблема, що вгорі не закріплена рама і її немає до чого кріпити, на мій погляд! а імпост ПОТІМ можливо замінити чи це повністю нове вікно ставити? І ще: мене якось бентежить момент з піною на ппс в тому пройомі: адже двері при закритті відкритті будуть все ж хилитатися і та конструкція з піни та ппс розпадеться аж бігом! Як на мене то всі 4 сторони мають бути нерухомі (бетон, цегла тощо!)! Я помиляюся? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Важко оцінити розмір шпари по фото. Теоретично, 202-гі турбошурупи загнані на 50-60 мм у перемичку забезпечили би більш-менш нормальну жорсткість. Але, дійсно, надійніше буде підняти конструкцію. Імпост замінити вже навряд чи вдасться, можна буде лише укріпити пілястровим підсилювачем. Спробуйте похитати його рукою в різних площинах чи сильно гнеться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Німець Опубліковано: 4 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Важко оцінити розмір шпари по фото. Теоретично, 202-гі турбошурупи загнані на 50-60 мм у перемичку забезпечили би більш-менш нормальну жорсткість. Але, дійсно, надійніше буде підняти конструкцію. Імпост замінити вже навряд чи вдасться, можна буде лише укріпити пілястровим підсилювачем. Спробуйте похитати його рукою в різних площинах чи сильно гнеться. Буду на будові-зроблю фотки кращої якості та детальні.. Ну і пошатаю Добавлено через 2 минуты Важко оцінити розмір шпари по фото. Теоретично, 202-гі турбошурупи загнані на 50-60 мм у перемичку забезпечили би більш-менш нормальну жорсткість. Саме головне: перемичка-зварена з металу!!!!!!:crazy: На фото видно, якщо придивитися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eurowin Опубліковано: 5 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2016 Я думаю,что скорее всего застройщик ошибся с размерами. Скорее всего 0 (уровень пола) планировали сделать выше, но при строительстве он оказался на том уровне , на котором сейчас. Самый правильный выход из этой ситуации - установить сверху расширитель. Можно попробовать не демонтировать конструкцию, а защелкнуть расширитель, снять стеклопакет и турбовинтами (анкерными шурупами) закрепить раму к балке (перемычке) вместе с расширителем. Единственное уточнить у застройщика, какой профиль у вас установлен, чтобы подобрать расширитель... если это дверь(французский балкон) по фото не очень понятно. Если окно - можно демонтировать, снизу выложить кирпичом или залить бетоном и заново установить окно. А вообще, по хорошему - посмотреть, что за окно установлено, какой профиль и стеклопакет, если однокамерный, то купить и установить новое теплое окно, пока не сделали ремонт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз