GEORG Опубліковано: 2 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2016 Куплю непрацюючий (згорівший) Дренажний насос для брудної води Karcher SDP 7000 потрібна сама нижня частина (на фото) до нього. насос такий: *******.com.ua/karcher_1_645_115_0/p691244/ потрібна нижня захисна решітка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 12 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 12 травня 2016 освіжусь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 13 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2016 Доброго дня! Що можете сказати про цей насос? Хочу собі придбати Karcher SDP 5000. Ар!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 13 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 13 травня 2016 Вітаю. що можу сказати?... головне в керхер - це гарантія- за 5 років, як казали, або ішак заговорить, або падішах здохне, або ще щось відбудеться. насос працює близько 7 годин на добу. до керхера був алко(3 роки гарантії- навернувся на 4 році експлуатації). придбав керхер sdp 7000- навернувся через 2 роки, поміняли по гарантії, але провтикав з нижньою решіткою( на радостях не подивився при отриманні- думаю навмисно впихнули тріснуту). взагалі все залежить від режима експлуатації-використання 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
matroskin14 Опубліковано: 14 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2016 Цену укажите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз