maktub Опубліковано: 12 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2016 Привезли часть блоков. Брал по акции на заводе Стоунлайт по 870 грн/куб. Геометрия в принципе ок, бывают сколы. А заказывали непосредственно у Стоуна или через посредника? Все блоки шли с зубами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexpr Опубліковано: 12 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2016 а по резервному отоплению уже придумали ? пока нет, еще до конца не разобрался. Выяснил, что все очень дорого(( Добавлено через 1 минуту А заказывали непосредственно у Стоуна или через посредника? Все блоки шли с зубами? Да, у Стоуна. По зубам не знаю, деталями занимается подрядчик. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 12 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2016 Да, у Стоуна. Через посередників, зазвичай, дешевше, ніж брати напряму у заводу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maktub Опубліковано: 12 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2016 Через посередників, зазвичай, дешевше, ніж брати напряму у заводу. У нас газоблок вышел дешевле Хз хотя тоже брали у Стоуна на прямую Правда этим занимается прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexpr Опубліковано: 12 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2016 Через посередників, зазвичай, дешевше, ніж брати напряму у заводу. Нужно было быстро решать, у Стоуна была акция. С учетом того, что цена была ниже забюджетированной, решил не тратить время. В чем-то выигрываем, где-то проигрываем - главное, двигаться вперёд, вкладываться в смету и сроки. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexpr Опубліковано: 13 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 13 липня 2016 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexpr Опубліковано: 18 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2016 Ежедневный рост домика, конечно, вызывает только позитивные эмоции)) Хотя не без косяков: похоже, жара на всех влияет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leo_ua Опубліковано: 19 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2016 Знакомые окрестности... уж не Чайки ли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 19 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2016 Яка товщина блоку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexpr Опубліковано: 20 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 20 липня 2016 Знакомые окрестности... уж не Чайки ли? Ага, она самая Добавлено через 1 минуту Яка товщина блоку? 400 мм, стоунлайт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 20 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2016 Планується утепляти ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexpr Опубліковано: 20 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 20 липня 2016 Планується утепляти ? Поки не знаю, взагалі, по фасаду ще не вирішив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 20 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2016 Я думаю чи брати газоблок 30 см.товщ. чи ширший 37,5см? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexpr Опубліковано: 20 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 20 липня 2016 Я думаю чи брати газоблок 30 см.товщ. чи ширший 37,5см? Хтось мені казав, що 30 см з утепленням - дешевше, ніж 40 без утеплення. Але я не перевіряв, чесно кажучи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maktub Опубліковано: 20 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2016 Хтось мені казав, що 30 см з утепленням - дешевше, ніж 40 без утеплення. Але я не перевіряв, чесно кажучи. У нас тот же 400,но планируем утеплять мин.ватой 300-е у нас для перегородок А я тоже знаю где Ваш домик на Бударина) :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 20 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2016 То що Д400 товщ. 30см.заслабий блок для зовнішніх стіни будинку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexpr Опубліковано: 21 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 То що Д400 товщ. 30см.заслабий блок для зовнішніх стіни будинку? Я не архітектор і не конструктор, тому на ваше питання відповісти не можу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Опубліковано: 21 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2016 То що Д400 товщ. 30см.заслабий блок для зовнішніх стіни будинку? Стойнлайт (в частности), в мануалах регламентирует следующее: блок 200х300х600 может быть смонтирован в стене исключительно на толщину 300мм. т.е. как бы разрешено Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexpr Опубліковано: 22 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 22 липня 2016 Устройство монолитного пояса 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexpr Опубліковано: 23 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 23 липня 2016 Возводятся некоторые внутренние стены. Все кажется очень маленьким 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maktub Опубліковано: 24 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2016 Возводятся некоторые внутренние стены. Все кажется очень маленьким :DТоже самое Но когда ходишь по комнатам то уже совсем другое дело Кажется побольше Из-за того что помещения не большие и было принято решение о заказе дизайн проекта,так как это может нам правильно и рационально расставить ту же необходимую мебель 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexpr Опубліковано: 24 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 липня 2016 Возводятся некоторые внутренние стены. Все кажется очень маленьким Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 24 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2016 А если не секрет, можно в личку ) у вас я так понял смета есть в голове, можете поделиться? У меня подобный объект планируется - условно конечно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexpr Опубліковано: 24 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 липня 2016 А если не секрет, можно в личку ) у вас я так понял смета есть в голове, можете поделиться? У меня подобный объект планируется - условно конечно Смета есть, причём не в голове, а в таблице. Составление сметы - это отдельная работа, за которые я платил деньги. И очень доволен её наличием, т.к. могу довольно чётко прогнозировать расходы. А предварительные расчеты (неоднократно, кстати, звучавшие на форуме) говорят: коробка - это примерно треть всего дома. Детали у всех разные. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 24 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2016 Як зєднуєте перестінок з цегли і газоблок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз