Михалів Опубліковано: 21 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2016 Гибкий камень - цікавить практика застосування, позитивні та негативні сторони. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 23 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2016 А можно как то расшифровать. А то я что то не встречал каменюк которые можно гнуть или менять им форму. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михалів Опубліковано: 23 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2016 xn--80aaabjoseobdw4czn.xn--p1ai/ Не реклама! Є ще відео та реклама каже, про інші сфери застосування Сам не можу розібратись. ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 23 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2016 Наждачка наждачкой. Как по мне то абсолютно не практично. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михалів Опубліковано: 23 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2016 Хочу розібратись. Вживу даного матеріалу ще не бачив.. Мав надію, що є люди які використовували даний матеріал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз