naupv Опубліковано: 8 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2016 Есть в наличии один прекрасный шведский комбинезон Fristads, новый не надеванный. 10 карманов (3 внутренних). Размер 52, рост до 2-х метров (штанины можно укоротить) Хотелка 500грн. Вышлю наложкой НП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 9 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2016 Апну. ................................. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РОманич Опубліковано: 9 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2016 заберу за 250грн..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 9 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2016 заберу за 250грн..... Ну это не серьезно..................... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РОманич Опубліковано: 9 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2016 Ну это не серьезно..................... вполне серьезно..................... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 9 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2016 Есть в наличии один прекрасный шведский комбинезон Fristads, новый не надеванный. 10 карманов (3 внутренних). Размер 52, рост до 2-х метров (штанины можно укоротить) Хотелка 500грн. Вышлю наложкой НП. Для початку хочу уточнити розмір все ж 52 чи "М"? І який склад тканини? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 10 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2016 Для початку хочу уточнити розмір все ж 52 чи "М"? І який склад тканини? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 10 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2016 Схоже що таки не мій розмір. В житті ношу розмір L при рості ~185см. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 10 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2016 А как бы его померить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 11 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2016 Продано. ............................... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення