S1LENCE Опубліковано: 29 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2016 Не знаю как скетч ап, а архикад точно пригодиться С началом! Веселой и легкой стройки! Дякую. В архікаді теж трохи малюю Добавлено через 3 минуты Доброго вечора. Гарно та детально. гарного, спокiйного будiвництва!!!! Iван, а чому Ви не залили фундамент "одним махом"? Не виставили опалубку? А залили спочатку в землю? Це важко за раз зробити лише вдвох. Але основна причина у використанні утеплення - поламало б еппс. І так у нас піде трохи менше опалубки і вони вийшли стандартного розміру з внутрішніх стін: по 40см було і буде наступного разу. Одразу ці нюанси враховували. Дякую 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 30 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2016 Ви утепляєте в землі чи тільки вище землі? ЕППС будете закладати в опалубку?В мене Там де буде підвал буду утепляти цоколь в землі ЕППС, а де підвала не буде потрібно утепляти в землі чи тільки під верхом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 3 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня 2016 Ви утепляєте в землі чи тільки вище землі? ЕППС будете закладати в опалубку?В мене Там де буде підвал буду утепляти цоколь в землі ЕППС, а де підвала не буде потрібно утепляти в землі чи тільки під верхом? В ідеалі зі всіх сторін потрібно теплоізолювати Свою схему описував тут 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 4 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Вчора познайомився зі ще одним нашим форумчанином - сусідом по району - POSITIFFом. Побачити все вживу - це не форум читати.... Добре, коли випадає така можливість, хотів би ще при нагоді попасти до деяких людей в Харкові, Сумах і Дніпропетровську. Олександру дуже вдячний за детальну екскурсію по своєму агромузею під відкритим небом, садженці горіху і винограду. Тепер спробую це все проростити: 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 Олександру дуже вдячний за детальну екскурсію по своєму агромузею під відкритим небом, садженці горіху і винограду. Хай росте, плодоносить та радує господарів щорічними великими врожаями Було приємно познайомитись;) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 4 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2016 ФОРУМ ЭДНАЭ 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 5 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 5 травня 2016 Від добрих людей перейдемо до добрих справ Після Пасхи зняли опалубку і розрівняли землю: Тепер добиваємо щити і будемо виставляти для залиття цоколю. Чекаємо дощів для природньої трамбовки грунту, а потім дотрамбуємо інструментом. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 10 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 травня 2016 Власну оселю легше будувати з помічниками: Тільки ми постійно страждаємо від кліщів. Собаці вже і переливання крові робили.... Можливо хтось порекомендує перевірений захист від кліщів? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 10 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2016 Власну оселю легше будувати з помічниками: Яка собаня Тільки ми постійно страждаємо від кліщів. Собаці вже і переливання крові робили.... Можливо хтось порекомендує перевірений захист від кліщів? Зайдите в раздел по Домашней живности- там есть тема 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 10 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2016 Власну оселю легше будувати з помічниками: Особенно вот этот работник:D Такой поможет;) 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viktoria_dots Опубліковано: 11 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2016 Тільки ми постійно страждаємо від кліщів. Собаці вже і переливання крові робили.... Можливо хтось порекомендує перевірений захист від кліщів? ДД. В нас Алабай та Йорк , то від кліщів брали простий нашого укр.виробника "Бар"єр". Засіб супер - вже три тижні жодного кліща, а раніше було по кліщу в день ... Єдине, що потрібно частіше капати аніж в інструкції. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 17 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 2016 Опалубка готова, а погода не дає залитись На цих вихідних, певно, теж не вийде... 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 18 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2016 погода не дає залитись Погода справді заважає Молодці, хоч опалубку виставили в перервах від дощу... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 18 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2016 Погода справді заважає И если посмотреть- то почти все лето так в перервах від дощу... Так наверное сейчас многие работают... У нас тоже: то в дом, то на улицу... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 18 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 18 травня 2016 И если посмотреть- то почти все лето так Де Ви таке дивитесь? Наші синоптики на 3 дні точно не можуть сказати, а тут про літо... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 19 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2016 Наші синоптики на 3 дні точно не можуть сказати, а тут про літо... Как по мне, то синоптики и шаманы -одно и тоже....:D Как только соприкасаюсь с синоптиками, навеивает старый анекдот: Однажды Чукча пришел к шаману и спрашивает, какая будет зима - теплая или холодная? Шаман подумал: «Если я скажу теплая, то он может не заготовить дров, а вдруг зима будет холодная? Скажу лучше, что холодная.» И сказал. Потом ему стало стыдно и он пошел к метеорологам . Спрашивает: «Какая будет зима?» — «Холодная.» - «А почему?» — "А вон Чукча за дровами пошел".:D соори что не по теме... 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 23 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2016 Власну оселю легше будувати з помічниками: Смі-мішний такий. Як же швидко вони ростуть. Якби ще будинки так швидко росли. Підпишусь, а то в віртуальному житті все пропустив 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 23 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2016 В ідеалі зі всіх сторін потрібно теплоізолювати Ваня, а в чому сенс утеплення фундаменту із середини? Я запланував ззовні та відмостку, а з середини буду утеплювати підлогу. Доречі, яка глибина траншеї у вас вийшла? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 23 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2016 Прижился орех или нет? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 24 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 травня 2016 Ваня, а в чому сенс утеплення фундаменту із середини? Я запланував ззовні та відмостку, а з середини буду утеплювати підлогу. Доречі, яка глибина траншеї у вас вийшла? Я думав, що так все тепло з будинку буде йти в стрічку і не буде переходити в землю, тобто зменшую об"єм, який буде нагріватись під будинком. Так як загальна довжина стрічки не велика, то це обійшлось всього в 1500грн. Глубина в нас вийшла 1м в найвищій точці і десь 1.2м в найнижчій. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 25 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 травня 2016 Прижился орех или нет? Все хотів відповісти з фотографією, тому трохи пізно. Горіх на сьогодні такий: Є ще шанси у нього? Виноград, певно, сильно постраждав через дощі, але ніби росте: 5 штук так росте, один ще перед посадкою був на пробі у собаки, а після дощу його трохи замулило і на сьогодні він без листків взагалі. У нього є шанси? Юпітер це... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 25 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2016 Да, затяжные дожди конечно при посадке в ямах в эти самые ямы и прут водными потоками. Виноград конечно переживет, где потерял листья - должен отбить из замещающих, главное, чтобы корень не загнил. Ты после таких дождей чуть взрыхляй почву в ямах, чтобы корень воздуха получал. С орехом пока не понятно, сидит. Будем надеяться - исполин пойдет в рост, если нет - координаты карточки у меня есть;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 25 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2016 Горіх на сьогодні такий А що за сорт горіха? Із сильнорослих чи ні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 25 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2016 А що за сорт горіха? Із сильнорослих чи ні? Крупноплодник из Феофаниевского монастыря. Я размножал на заказ, один оставил себе, но что-то он на моих высоких грунтовых водах не сильно рос. Его братья уже по полтора метра вымахали. После того, как на его месте решено было ставить теплицу, орех из моей темы перекочевал сюда. Буду надеяться, что он зацепится. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 26 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 травня 2016 Поки шановна природа натякає, що в цю суботу теж буде мокро, вирішили зайнятись електрофікацією сараю: Кабель дістався ще з тих часів, коли лише думали як достягти успіху у воєнній і космічних сферах, при маркуванні 2.5мм2 реально було 2.6мм2 - зараз вже так не роблять Для трьох фаз для сараю годиться. Кінці труб, як завжди, просиліконили і замотали армованим скотчем. 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз