trik Опубліковано: 29 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2017 Шановні виноградні знавці Підкажіть, після першого року вирощення винограду, потрібно обрізати всі гілки, і залишити 2 рукава (на деяких буде лише один ) і прищіпити ці рукава до землі і чекати поки їх не засипе снігом? Або укрити чимось, якщо будуть прогнозувати холодніше за мінус 10 ? Я не знавець, але з власного досвіду знаю, що треба вкривати. Сніг то не надійно, навіть якщо зараз до сильних морозів вкриє то ще до нового року три рази розтане. Буде те, що в мене. Ось уже четвертий чи може й пятий рік весною лоза вистрелює з кореня, і відростає з нуля на кілька десят см. А все через те що мені лінь її укрити. От і зараз не вкрив. Звісно що урожай за всі ці роки бачив аж один раз, одне невелике гроно. Вкривати треба так щоб не попріло і не згнило. Оптимально мабуть якимось сіном соломою. Більш просунуті садівники вкривають агроволокном. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 29 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2017 Я перший рік обрізаю навесні. А накриваю поліпропіленовими мішками типа тих що в епіку для сміття. На пару років їх вистачає. В мене з під вапна залишились. А до вапна в них була гречка.:D Зверху на мішки земля. Але я свої ще не вкрив. В нас морозів ще немає. Не забудьте смаколиків :D для мишей закласти. Щоб лозу не пошкодили. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 29 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2017 Шановні виноградні знавці Підкажіть, після першого року вирощення винограду, потрібно обрізати всі гілки, і залишити 2 рукава (на деяких буде лише один ) і прищіпити ці рукава до землі і чекати поки їх не засипе снігом? Або укрити чимось, якщо будуть прогнозувати холодніше за мінус 10 ? Показывай что выросло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 8 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2017 Показывай что выросло. Якщо на вихідних не сфоткаф - чекай ще тиждень. Йду на роботу - темно, повертаюсь - теж темно Виявилось, що коли все було велике і зелене, то фоток не робив. Так горіх виглядав на початку липня: Зараз горіх такий: Виноград зараз вже лежить, тому не дуже фотогенічний Весь виноград був під 3м, крім Юліана - цей виріс метрів на 6 і з великою кількістю гілок. Той я й питаю, обрізати все, крім центральних ожнієї чи двух гілок? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 8 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2017 Той я й питаю, обрізати все, крім центральних ожнієї чи двух гілок? Так, залишають лише центральні. Зроблю фото своїх обрізаних - покажу. Але, впевнений, і без них зрозумієшь як воно має бути 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 8 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2017 Напевно якось так має вийти 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 8 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2017 Напевно якось так має вийти Так точно. Для старту так і повинно бути. Наступного року трохи по іншому в залежності від вибраного формування куща. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 11 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2017 До морозів, але не до дощів... закінчили фасад: Вибирались кольори одні, вийшли трохи інші Але ніби норм, головне щоб якість матеріалу не підвела 27 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нікітос Опубліковано: 11 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2017 Так, залишають лише центральні. Зроблю фото своїх обрізаних - покажу. Але, впевнений, і без них зрозумієшь як воно має бути Буду вдячний, якщо допоможете розібратися з цією клятою обрізкою) Дружина життя не дає з цим виноградом, насадила, а в обрізці нихто з нас не кумекає 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тюня Опубліковано: 11 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2017 Вибирались кольори одні, вийшли трохи інші Мне в картинке рыжего не хватает - надо срочно добавить Подоконники цвета кирпича, лобовую доску на накрытии входа, цвет плитки облицовки крыльца 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 11 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2017 Буду вдячний, якщо допоможете розібратися з цією клятою обрізкою) Дружина життя не дає з цим виноградом, насадила, а в обрізці нихто з нас не кумекає В мене в темі зверху винесені поради. Там є пару повідомлень по формуванню винограду. Прогляньте, можливо трохи стане зрозумілим. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 11 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2017 Мне в картинке рыжего не хватает - надо срочно добавить Подоконники цвета кирпича, лобовую доску на накрытии входа, цвет плитки облицовки крыльца Лобова таки буде в колір даху і біла підшивка і водосточка. Балкон і плитку біля дверей хочу в один колір дерева 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тюня Опубліковано: 11 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2017 Балкон і плитку біля дверей хочу в один колір дерева Ищите цвет, похожий на трубу дымохода вверху - кирпично - рыжий - будет классно К холодным цветам фасада и крыши добавится теплый 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 13 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2017 Закінчили фасадник паркан: Одне фото, але перед цим було багато роботи: - ковпаки і парапети були сірі. Погрунтували, пофарбували фарбою для цоколя. Як завжди вияснилось, що RAL7024 буває у двох відтінках - зробили також пази по контуру ковпаків і парапетів - поварили двоє воріт (на проєми 4 і 5м) і калітку. І змонтували їх - і нарештів обшили це все. Тепер люди проїжджаюьб і не ламають голови, вивертаючи їх більше ніж на 90 градусів, як раніше 20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 13 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2017 Закінчили фасадник паркан: А мне цоколь на заборе очень понравился, не видел еще такого решения. Люблю не так как у всех! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 13 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2017 - ковпаки і парапети були сірі. Погрунтували, пофарбували фарбою для цоколя. Як завжди вияснилось, що RAL7024 буває у двох відтінках А что за краска? А то мне тоже надо покрасить колпаки и столбы еврозабора в темносерый. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 13 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2017 - і нарештів обшили це все. Тепер люди проїжджаюьб і не ламають голови, вивертаючи їх більше ніж на 90 градусів, як раніше тоже такое частенько у себя наблюдал национальная особенность 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 13 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2017 А мне цоколь на заборе очень понравился, не видел еще такого решения. Люблю не так как у всех! Поддерживаю! Вот не совсем разобралась, это камень или плиточка? Добавлено через 1 минуту - і нарештів обшили це все. Тепер люди проїжджаюьб і не ламають голови, вивертаючи їх більше ніж на 90 градусів, як раніше Лишили народ зрелища! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 13 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2017 Поддерживаю! Вот не совсем разбиралась, это камень или плиточка? Камінь.......... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 13 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2017 Поддерживаю! Вот не совсем разобралась, это камень или плиточка? l: Були фото кладки. Це камінь типа бруківки для тротуарів. До речі яка ціна такого каменю в Житомирі чи Києві? В нас 600 за квадрат. Сусід підкинув ідею з Житомира привезти. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 14 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2017 А что за краска? А то мне тоже надо покрасить колпаки и столбы еврозабора в темносерый. Фарба була така (можливо моджель інша, вже не пам"ятаю): База то все одно біла, в епіку кольорував. Добавлено через 1 минуту Були фото кладки. Це камінь типа бруківки для тротуарів. До речі яка ціна такого каменю в Житомирі чи Києві? В нас 600 за квадрат. Сусід підкинув ідею з Житомира привезти. Залежить від кольору: Чорний і сірий по 220грн/м2 Червона по 340 грн/м2 На Житомирщині звісно дешевше, я б навіть сказав не у самому Житомирі, а наприклад, у Коростишеві. Але це мінімум камаз тре везти, щоб окупилось 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 14 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2017 Фарба була така (можливо моджель інша, вже не пам"ятаю): База то все одно біла, в епіку кольорував. Добавлено через 1 минуту Залежить від кольору: Чорний і сірий по 220грн/м2 Червона по 340 грн/м2 На Житомирщині звісно дешевше, я б навіть сказав не у самому Житомирі, а наприклад, у Коростишеві. Але це мінімум камаз тре везти, щоб окупилось Так на двох і скинутись. Плюс не просто за ним фуру гнати. А в нього (чи його знайомих) пусті фури з тих країв їдуть. Тому ціна буде ще меншою. Житомир то просто позначення напрямку. За ціну дякую, буду з ним говорити. 220 це дуже солодко. Та і 340 теж. Але я планував чорну. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 27 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2017 В цьому році також успішно справився з бюрократією на оформлення всіх документів до моменту прописки будинку. Так як робилось по закону все з самого початку, то було відносно просто. З цікавого лише тричі приймали електронну декларацію про завершення будівництва. Деколи вже доходило в них до питань, чому це я не поставив підпис (ручкою) на електронному документі...ну таке відправив втретє те саме і все пройшло. Тому бажаю всім проходити всі етапи самостійно і без грошей і все буде добре в нашій країні 16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 2 січня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 2 січня 2018 Всім всіх читачів цієї скромної теми з Новим Роком і прийдешніми святами! Головне усіх здоров'я, а забудовникам пошвидше добудувати сьогодні і переїхати! А початківцям вдалого старту! 16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xPavelx Опубліковано: 5 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2018 Клей для армування склосітки паропроникний Подскажите как называется клей ? Перший етап фасаду закінчено: Какой штукатуркой вы делали фасад ? Правильно ли я понимаю, что после газобетона слои такие: клей, сетка, клей, штукатурка и покраска ? Не подсчитывали сколько стоит м2 такого утепления ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз