S1LENCE Опубліковано: 27 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2017 Залишилось лише 3 ряди докласти і будуть стіни теж утеплені: 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 2 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2017 Так як живемо ми біля посадки, а листя спалювати - це по-людськи і Міністерство екології рекомендує листи на компост чи змільчувати. Питання - якою машиною можна змільчити листя? Для гілок знаю, а от для листя... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 2 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2017 Питання - якою машиною можна змільчити листя? Для гілок знаю, а от для листя... А навіщо? Воно і так в компостері нормально переробиться. Але якщо стоїть питання, то садовий пилосос при збиранні листя б'є їх. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 2 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2017 Такой домик симпатишный получается... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 3 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2017 Такой домик симпатишный получается... Плюсуюсь, вчера случайно была в ваших краях и видела его вживую. Гарнюня. Узнала по башенке 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 6 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2017 Ще дуже багато роботи до завершення..) Паралельно з утепленням не забуваємо про фасадний паркан. Зварили одні ворота: Тепер зачистка, грунт, фарба, фарба... Ці на проєм 4м, тому нічого особливого, от наступні на проєм 5м буде веселіше.. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 11 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2017 Закінчили утеплення стін! І вирізали в ГБ над входом арку, як було задумано архітектором. 16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 30 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2017 Почали фасадні роботи, сподіваюсь погода не сильно буде заважати. Утеплюємо цоколь і робимо всякі декори: Далі клей-сітка-клей на стіни: Головне дотриматись товщини фасаду до 1см, а то буде біда, згідно калькулятора вологонасичення. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamburello Опубліковано: 30 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2017 Клей? но ведь есть фасадные штукатурки для ГБ которые паропроницаемы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 30 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2017 Клей для армування склосітки паропроникний 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 30 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2017 ... Головне дотриматись товщини фасаду до 1см, а то буде біда, згідно калькулятора вологонасичення. Так для фасадної штукатурки по склосітці 1 см то дуже багато. При таких товщинах воно розтріскається саме по собі. На фасаді првило чим товще тим краще не працює. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 7 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 Перший етап фасаду закінчено: 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 7 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 Флюгер на башенке- красиво! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg8510 Опубліковано: 7 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 Перший етап фасаду закінчено: Вимальовується гарний будиночок. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 7 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 А как будет красиво на последнем этапе.... Ждемс 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 7 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 А как будет красиво на последнем этапе.... Ждемс Як завжди найважче було ці кольори повибирати.... Побачимо за тиждень що вийде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 7 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 (змінено) Як завжди найважче було ці кольори повибирати.... Побачимо за тиждень що вийде Как я вас понимаю (с) Тоже долго и нудно выбирал цвет, прикладывал, фоткал и пр, но потом плюнул и сделал просто белым :D Кстати, с учетом башенки и небольшой замковости в вашем доме я бы углы сделал бы вот в таком стиле Змінено 7 листопада 2017 користувачем eam 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тюня Опубліковано: 7 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 я бы углы сделал бы вот в таком стиле поздновато, под камень и под штукатурку - разные подготовки фасада (и я бы не делала, грубовато) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 7 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 (и я бы не делала, грубовато) Так замок и должен быть грубоватым ;) но это так, к слову, т.к. я думаю что стиль уже давно выбран и не нам его утверждать. Так что просто ждем что будет в итоге 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тюня Опубліковано: 7 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 Я когда выбирала цвет фасада - 8 цветов образцов делали, и еще бы дальше продолжали, если бы не угроза морозов - пришлось все-таки остановиться на грязно-желтом, в принципе уже привыкла, довольна Как по мне, важно, чтобы цвет был сложным, не просто краситель с белым смешан 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 8 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2017 Как я вас понимаю (с) Тоже долго и нудно выбирал цвет, прикладывал, фоткал и пр, но потом плюнул и сделал просто белым :D Кстати, с учетом башенки и небольшой замковости в вашем доме я бы углы сделал бы вот в таком стиле Дружина теж таке хотіла, але я їй на розрахунках показав, що камінь на газоблоках довго не протримається, на жаль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 8 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2017 поздновато, под камень и под штукатурку - разные подготовки фасада (и я бы не делала, грубовато) Відрізняється часом прибивання грибків і сіткою. Треба цокольну вона щільніша я звісно дорожча. А дюбель бється після армування. За великого бажання можна зараз нанести сітку перетягнути я задюбелити. Але камінь мені не дуже. Важко знайти гарний. Собі брав римський блок з бетону. А от з кольорами біда печаль. Довго сперечалися з дружиною про колір для обрамлення вікон. Потім махнув рукою я сказав бери що хочеш. Після нанесення вона сказала : а ти ж казав що не буде грати.:D Добавлено через 2 минуты Дружина теж таке хотіла, але я їй на розрахунках показав, що камінь на газоблоках довго не протримається, на жаль. На пінопласті ж тримається;) Головне без фанатизму не десятки квадратів. А так як елементи декору. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 15 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2017 Поки щось на фасаді робиться, ми не забуваємо утеплити останню частину будинку - перекриття другого поверху. Ідею взяли від відомого форумчанина: Нижні 5см просунемо через стрічки, далі 20см зверху накидаємо між балками, і потім ще 5см перпендикулярно балкам зверху. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 15 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2017 Нижні 5см просунемо через стрічки, далі 20см зверху накидаємо між балками, і потім ще 5см перпендикулярно балкам зверху. Я робив інакше. Зразу натягнув паробар'єр і 50 просовував зверху. Зверху і вкладати легше і не падає нічого в очі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 15 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2017 Я робив інакше. Зразу натягнув паробар'єр і 50 просовував зверху. Зверху і вкладати легше і не падає нічого в очі. Мне также делали. Только паробарьер сразу снизу подбили досками 100*25 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз