S1LENCE Опубліковано: 24 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2017 О, да у Вас новая технологи. Думается мне, изначально было все заточено под облицовку кирпичом. --------- ВlТАЮ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТl ! ДОВГИХ РОКlВ МИРУ ТА ДОБРОБУТУ УСlМ НАМ. Дякую, Вас також зі святом! Одразу було все розраховано під енерджі, правда під 20см. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 25 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2017 Паралельно також зайшли сантехніки. Почали зменшувати несучу здатність стін своїми штробами Розвісили батареї на другому поверсі, на першому буде ТП: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 28 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2017 І в спальнях теж ТП? Добавлено через 54 секунды Що коштує точка у Вас? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 28 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2017 І в спальнях теж ТП? Добавлено через 54 секунды Що коштує точка у Вас? В спальнях радіатори Точка 600 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamburello Опубліковано: 28 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2017 Розвісили батареї на другому поверсі, на першому буде ТП: часто встречаю это решение почему отказались от ТП на втором? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 28 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2017 часто встречаю это решение почему отказались от ТП на втором? в спальнях потрібно лише спати, тому ефективно було б нагрівати швидко кімнату і на день вимикати теплоносій - радіатори з цим справляються набагато краще потрібно утепляти підлогу (значить набагато більша стяжка). це ще потрібно враховувати на етапі проекту дешевше в кінці кінців (один колектор ТП коштує як 5 радіаторів...) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zharik Опубліковано: 28 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2017 Точка 600 а ТП? Монтаж котла? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 29 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2017 Якщо когось цікавить робота сантехніка для себе, я з радістю поділюсь контактом. Цю людину я точно можу рекомендувати. В будівництві часто можна домовитись за ціни для себе, тому розписувати свої ціни немає сенсу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 29 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2017 А можно фото робит бажано в макро фото вузлив да побильше Чи дийсно воно все так гарно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 29 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2017 Чи дийсно воно все так гарно? І для кого воно має бути гарно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 29 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2017 Додали стовпчики на фасадний паркан: Залишились ворота, калітка, парапети, кришки і зашивка і все 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 31 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2017 Закінчили перший етап утеплення будинку. Стяжка 10см утеплювач. Під утеплювачем плівка - якась маленька пароізоляція + утилізація поліетилену. Розкинули труби ТП, накачали і готові до заливки стяжки: 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 1 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2017 Закінчили перший етап утеплення будинку. Стяжка 10см утеплювач. Під утеплювачем плівка - якась маленька пароізоляція + утилізація поліетилену. Розкинули труби ТП, накачали і готові до заливки стяжки: Сітка вийшла дешевше за гарпуни? Чи чому вона внизу стяжки? Має бути труба з гарпунами а над нею сітка. Чи може будете трубу підривати вверх пр заливці? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 1 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2017 Сітка для кріплення труби, як армування вона не буде працювати лежачи на пінопласті 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 1 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2017 Сітка для кріплення труби, як армування вона не буде працювати лежачи на пінопласті Я про це і писав. Невже сітка з кабельними стяжками дешевша за пачку гарпунів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 1 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2017 Сітка вийшла дешевше за гарпуни? Чи чому вона внизу стяжки? Має бути труба з гарпунами а над нею сітка. Чи може будете трубу підривати вверх пр заливці? Ні, стіка лише для кріплення труби. Я б сказав, що це залежить від того, який сантехнік як звик працювати. Я бачив і так і так роблять. З сіткою трубу нереально змістити, гарпун не так надійно тримає. По цінам сітка 13грн/м2. По чому зараз гарпуни і скільки їх йде на квадрат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 1 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2017 По цінам сітка 13грн/м2. По чому зараз гарпуни і скільки їх йде на квадрат? На 500 метров трубы у меня ушло чуть меньше 2000 штук скоб, т.е. грубо 4 шт. на погонный метр. Площадь примерно 70 квадратов. Я брал польские Unicorn, год назад они мне обошлись по 0,68 грн за штуку, т.е. в сумме 1365 грн. Такер и катушку для трубы я одолжил у знакомых. Шаг трубы вымерял вот таким чудом инженерной мысли: Оно универсальное, перевернул - получил другой шаг. 500 метров я раскидал сам за полдня. Да, получилось не так ровно как с сеткой, ну и мать его так. Теперь считаем если бы была сетка. 13*70=910 грн. Доставка гривен 200, т.к. у меня нет бусика. Плюс хомуты, гривен 100-200. В итоге почти те же деньги. Выползать на карачках 70 квадартов это удовольствие сомнительное. Сколько у сантехников заняло времени раскатать трубу по сетке? Они работали вдвоем или в одиночку? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 1 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2017 Сколько у сантехников заняло времени раскатать трубу по сетке? Они работали вдвоем или в одиночку? встряну и я со своим опытом имхо когда делает кто то, то не имеет никакого значения каким оно будет способом. я когда делал сам( только часть пола) то нашел на участке ступицу от авто и наварил барабан для размотки трубы - вот без этого точно одному очень тяжело работать. а скобы и рукой забивать легко. А вообще то барабан и если работают двое гораздо ускоряет и облегчает. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 1 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2017 Гарпуни їм відомі. Хотіли сіткою - це не дорожче, тому будь ласка, я не заперечував Вдвох за півтори дні зробили. 45м2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 1 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2017 Гарпуни їм відомі. Хотіли сіткою - це не дорожче, тому будь ласка, я не заперечував Вдвох за півтори дні зробили. 45м2 Вопрос в том, во сколько они оценивают свой рабочий день. Два человека потратили 1,5 дня на ту работу, которую один человек выполняет за пол-дня. При той же стоимости материалов. Если они с вас взяли за такую работу как и при укладке трубы со скобами и такером - тогда да, для вас разницы нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 1 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2017 Вопрос в том, во сколько они оценивают свой рабочий день. Два человека потратили 1,5 дня на ту работу, которую один человек выполняет за пол-дня. При той же стоимости материалов. Если они с вас взяли за такую работу как и при укладке трубы со скобами и такером - тогда да, для вас разницы нет. Як показує досвід сантехніки які мають спецобладнання, не важливо яке воно за ціною чи прес для натягування гільз чи такер, беруть дорожче за роботу. Вони ж не горные сантехники (с) а спеціалісти. А ціна йде за квадрат а не за дні роботи. Просто ті хто з обладнанням ті заробляють більше через вищу ціну і більший обсяг робіт за місяць. ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 1 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2017 Вопрос в том, во сколько они оценивают свой рабочий день. Два человека потратили 1,5 дня на ту работу, которую один человек выполняет за пол-дня. При той же стоимости материалов. Если они с вас взяли за такую работу как и при укладке трубы со скобами и такером - тогда да, для вас разницы нет. Їм було все одно як робити. Тому я вирішив, щоб робили так, як звикли. А швидкість роботи, то вже їхні проблеми. Головне щоб в майбутньому все було добре 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 1 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2017 Головне щоб в майбутньому все було добре Это самое главное. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 2 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2017 В моєму випадку на 70 м2 тп розмотати (кріпили до сітки) пішов не повний робочий день мені і напарнику, при тому що ми паралельно допомагали розстеляти плівку. Труби пішло 380м. Так як колектор знаходиться по центру Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irobots Опубліковано: 4 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2017 я замість сітки клав 10мм арматуру у вигляді сніжинки та до неї стяжками кріпив 18 трубу.кріпити треба було лише на поворотах та на середині прямой ділянки (кімнати по 22м2). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз