S1LENCE Опубліковано: 14 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2017 Чим рижуть ланцюговою чи дисковою пилою? В залежності що потрібно порізати: просто вздовж - дисковою запил - ланцюговою щось дрібне і на висоті - болгаркою з насадкою по дереву Э макрофото вузлив? Щилини э в вузлах? Щепки пидкладають? Викладу пізніше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamburello Опубліковано: 14 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2017 запил - ланцюговою неоднократно встречаю это у нас но зачем ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 14 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2017 неоднократно встречаю это у нас но зачем ? В залежності що мати на увазі під запилом. В мене двухскатний дах. Вверху стропила мають запил в половину товщини, цими запилами накладаються одне на інше і вони опираються одне на інше, якщо не робити то поперше стропила будуть зміщені одні відносно інших, і не будуть опиратись. До речі балки до стропил кріпляться також через запил в балці. Стропило ціле, а балка запилена на половину. Чи маєте на увазі запил яким опирається стропило на мауерлат? Так ним роблять площадку щоб збільшити площу опирання стропилини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 14 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2017 неоднократно встречаю это у нас но зачем ? Що саме і які інші варіанти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamburello Опубліковано: 14 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2017 В залежності що мати на увазі під запилом. В мене двухскатний дах. Вверху стропила мають запил в половину товщини, цими запилами накладаються одне на інше і вони опираються одне на інше, якщо не робити то поперше стропила будуть зміщені одні відносно інших, і не будуть опиратись. До речі балки до стропил кріпляться також через запил в балці. Стропило ціле, а балка запилена на половину. Чи маєте на увазі запил яким опирається стропило на мауерлат? Так ним роблять площадку щоб збільшити площу опирання стропилини. не-не-не зачем запилы, я понимаю. но бензопила как инструмент кровельщика удивляет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 14 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2017 не-не-не зачем запилы, я понимаю. но бензопила как инструмент кровельщика удивляет. Звісно електрична ) Ваші варіанти чим робити запил? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamburello Опубліковано: 14 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2017 Звісно електрична ) Ваші варіанти чим робити запил? ручной циркуляркой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir_1981 Опубліковано: 14 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2017 Ваші варіанти чим робити запил? У себя лобзиком делал 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 14 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2017 ручной циркуляркой. Люди стараються оптимізовувати роботу, і якщо в них вже є ланцюгова пилка і вони вміють її рівно в руках тримати, то чому б не використати її для запилів 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
donpedro Опубліковано: 14 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2017 У себя лобзиком делал Думаю найзручніше б було робити це шаблевою пилкою. Паркеткою не все вийде якісно. Наприклад внутрішні кути. А взагалі якщо люди навчились достатньо якісно працювати ланцюговою, то нехай так і буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 15 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня 2017 Декілька фото деталей 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 15 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2017 Погано видно, але все ж, а чи не замалий заріз на стропилах? Чи може буде добиватися рейка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 16 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 червня 2017 Погано видно, але все ж, а чи не замалий заріз на стропилах? Чи може буде добиватися рейка? Стропила взагалі не зарізались Лише балки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 16 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2017 Стропила взагалі не зарізались Лише балки Не розумію як так можливо робити. Маю надію ви знаєте, що робите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lord Опубліковано: 16 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2017 Не розумію як так можливо робити. Маю надію ви знаєте, що робите. я тоже зарезаю стропила,а не балку, чтоб угол упора был Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 16 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2017 Стропила взагалі не зарізались Лише балки От тут? Тут заразані таки стропила. Але чи не замало? Чи там брусок знизу набивається для упора? Зберегти Зберегти Зберегти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 16 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2017 Так наверное - крышники должны знать 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 16 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 червня 2017 Так наверное - крышники должны знать Ви десь таке в житті бачили? майже все навантаження йде на прогон 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 16 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2017 Я тоже зарезаюсь в редких случаях и по минимуму Правда и делаю всегда с затяжкой, пускай лучше крыша "дышит" чем стены! ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamburello Опубліковано: 16 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2017 Думаю найзручніше б було робити це шаблевою пилкою. сабельная пила - это не точный инструмент она незаменима при демонтаже. а вот при точных резах.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 17 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня 2017 От тут? .... Тут заразані таки стропила. Але чи не замало? Чи там брусок знизу набивається для упора? Не знаю наскільки видно - але зарізані таки мауерлати/прогони. Якщо не видно - просто повірте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
марк-антоний Опубліковано: 17 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2017 Якщо не видно - просто повірте Ваню, якось мені цей раскол не дуже подобається... www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=1335338&postcount=637 поглянь на фото гуру Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 17 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня 2017 Ваню, якось мені цей раскол не дуже подобається... Для бруса (особливо більш квадратних перерізів) при сушці це нормальне явище... Або занадто товстий цвях забили. P.S. як твоє будівництво? давно новин не чути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
марк-антоний Опубліковано: 17 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2017 P.S. як твоє будівництво? давно новин не чути новин поки нема, війна у родині, погляди розподілились знов, шукаємо єдиний варіант (знов....) Це таке, а так, будівельний паспорт та пошук підрядника на свердловину. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 18 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2017 Не знаю наскільки видно - але зарізані таки мауерлати/прогони. Якщо не видно - просто повірте На великому фото таки видно. Зберегти 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз