-electron- Опубліковано: 7 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2017 Я давав пару саморізів просто щоб закріпити. Один в один брус інший в інший і тоді вже цвяхами бив. І саморізи не загартовані чорні, а звичайні ті що на дах ідуть (з буром), але довгі. Вони не загартовані тому не лопнуть. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 11 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2017 Був момент - прийняв ідеальну теплоізоляцію 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 21 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2017 По-троху рухаємось: зачеканили балки і вигнали 2 ряди стін на горищі: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
URA-YURA Опубліковано: 22 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2017 Ваня, витаю Ты с папой большие молодцы Десантура! Или нет - спецназ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 25 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2017 Ідея, як можна використати нікому не потрібні піддони від ГБ Стоунлайт 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 25 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2017 Ідея, як можна використати нікому не потрібні піддони від ГБ Стоунлайт Від кого захист? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 25 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2017 Від кого захист? Від собаки 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 28 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2017 Батько збив тимчасові сходи: Тепер ходити на другий поверх значно легше. Та й пес вже собі місце пригледів у спальні другого поверху 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Катерина Ш Опубліковано: 28 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2017 Від собаки У мене було подібне))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lord Опубліковано: 2 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2017 Интересно утепление, сам процес, а стройка класная так держать 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 4 травня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня 2017 За один день вдалось пов"язати арматуру та виставити опалубку під основний армпояс (десь 36м.п.), забили шпильки м14: І викинули нагору кран: Без нього не уявляю як би ми залили армпояс. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamburello Опубліковано: 4 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2017 А как вы будете деревянный щит притягивать к стене, чтоб пузо не повыпирало? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 4 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2017 А как вы будете деревянный щит притягивать к стене, чтоб пузо не повыпирало? Смотрите внимательнее, он уже притянут проволокой к закрепленному армокаркасу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 4 травня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня 2017 А как вы будете деревянный щит притягивать к стене, чтоб пузо не повыпирало? Тут www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=4008036&postcount=424 вже якось описував цей процес 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 4 травня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня 2017 Читав, що горіх потрібно обрізати, коли є листя. Уже можна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 6 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2017 Читав, що горіх потрібно обрізати, коли є листя. Уже можна? Якщо зворотніх заморозків не передають то можна. Якщо мені не зражує склероз, то нізя обрізати без листя тому що не видно які гілки побило морозом, а також зворотні можуть ще раз прорідити крону. Тому і ріжуть по теплу, коли йому вже нічого не загрожує. Зберегти Добавлено через 13 минут А за день пов'язати каркас самому це викликає повагу. Я два дні з 7 до 21 на будівництві. Підвернулась бригада стяжечників які в сусідів стяжки лили, от я їх до себе в гараж і заманив. А там роботи з підготовки кінь не валявся. Позавчора з 19 до 21 вязав арматуру(вони не в'яжуть) , і вчора з 7 до 13 займався цією ж захоплюючою справою. Пучки вказівних пальців не відчуваю. Зате маю закінчений ще один етап. І поки є запал братись до наступних, а то знову на сад-город-виноград понесе і на будівництві буде мало роботи. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
donpedro Опубліковано: 7 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 травня 2017 Читав, що горіх потрібно обрізати, коли є листя. Уже можна? Ось гарно сказано по обрізку однорічок горіха 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 11 травня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 травня 2017 Ми будуємо і природа будується: Вчора вже вилупились. Чекаємо поки полетять, а то комин потрібно далі класти 15 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 16 травня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 травня 2017 Приїхав друг і ми втрьох залили армпояс за 6 годин: Просуваємось потроху далі... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 16 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2017 Приїхав друг і ми втрьох залили армпояс за 6 годин: Не щадите вы друзей, у меня такими темпами только "негры" работают!:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 16 травня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 травня 2017 Не щадите вы друзей, у меня такими темпами только "негры" работают!:D Для них ще щастя - приїхати попрацювати фізично А то в цих своїх київських квартирах так і можна залежатись 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 16 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2017 Иван, как там твой орех заморозки перенес? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 16 травня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 травня 2017 Иван, как там твой орех заморозки перенес? Чудом пронесло! Я там зрозумів, що заморозки були в повітрі, і, наприклад, у нас по вулиці всі великі горіхи померзли у сусідів. А я як раз його обрізав перед цим, але ніби все добре, чорних листків немає. З усіх втрат лише 1 рукав винограду, але там було 3 їх, тому не так страшно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 16 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2017 Чудом пронесло! Я там зрозумів, що заморозки були в повітрі, і, наприклад, у нас по вулиці всі великі горіхи померзли у сусідів. А я як раз його обрізав перед цим, але ніби все добре, чорних листків немає. З усіх втрат лише 1 рукав винограду, але там було 3 їх, тому не так страшно. повезло... У мене винограду мабуть "кирдик". З усіх 9 кущів обсипалося все. Одна надія що щось вистрелить з кореня. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 16 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2017 У меня орех полностью завял, как и дикий виноград. Также потемнела вся завязавшаяся вишня и черешня. Груша вроде устояла. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз