Tamburello Опубліковано: 14 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 Є чотири з"єднання плити: из фотографии вообще не ясно, что за соединения. можете подробнее осветить вопрос? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 15 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 березня 2017 из фотографии вообще не ясно, что за соединения. можете подробнее осветить вопрос? У місцях з"єднання з армпоясом зроблені випуски арматури наверх, до яких приварено каркас плити. У місцях з"єднання з плитами, з петель теж йдуть випуски до каркасу плити (по суті так само, як дві плити між собою перев"язані). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamburello Опубліковано: 15 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2017 У місцях з"єднання з армпоясом зроблені випуски арматури наверх, до яких приварено каркас плити. У місцях з"єднання з плитами, з петель теж йдуть випуски до каркасу плити (по суті так само, як дві плити між собою перев"язані). ага. анкеровка в петли. понял. спасибо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 15 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 березня 2017 ага. анкеровка в петли. понял. спасибо А які є ще варіанти ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamburello Опубліковано: 15 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2017 (змінено) А які є ще варіанти ? та вот и узнаю, какие встречал засверловки и забитие арматуры в тело плиты. но это варварство. потом встречал опирание на металлические Г образные крюки, на которых висит арматура монолита. некоторые вообще не анкеруют плиты, а берут их в монолитную обойму по периметру каждой плиты, получая по сути сборно-монолитное перекрытие, выдерживающее растяжение во всех направлениях. Змінено 15 березня 2017 користувачем Tamburello 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 15 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 березня 2017 Складні методи, ми стараємось по простому будувати. Також зробив випуски арматури для з"єднання з майбутніми сходами, як рекомендували раніше. Ніби знайшов таки ліс по 2400грн/м3 (4.5м), 2600грн/м3 (6м), але а ж в Гостомелі. Завтра поїду подивлюсь. На перекриття планую робити зрощені балки 2шт 50х200мм 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamburello Опубліковано: 15 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2017 Складні методи, ми стараємось по простому будувати. оно то да. но меня вот подкупают взять плиты ПБ а там монтажных петель нет вообще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 17 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2017 Бджоли вижили? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 18 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2017 Бджоли вижили? На жаль, не вижили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 20 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2017 На жаль, не вижили Готуйте на травень ловушку. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rotting Опубліковано: 20 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2017 Автор, а можете викласти невеличкий звіт по витраченим коштам на даний момент? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 20 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2017 Автор, а можете викласти невеличкий звіт по витраченим коштам на даний момент?налоговая?:D 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 20 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2017 Автор, а можете викласти невеличкий звіт по витраченим коштам на даний момент? Якесь дивне запитання у Вас, як для першого повідомлення... Податки чесно плачу, недавно отримував довідку з податкової для візи - у мого інспектора запитань не було Добавлено через 1 минуту Готуйте на травень ловушку. Так може вони одразу в мої вулики? А я їх одразу в погріб, як раз доробляємо його. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 20 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2017 ...Так може вони одразу в мої вулики? А я їх одразу в погріб, як раз доробляємо його. І так буває, але рідко. А ловушку повісили на якийсь ялиці і раз на два/три дні перевіряйте. 50 на 50. Вулик - тільки 10%. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 20 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2017 І так буває, але рідко. А ловушку повісили на якийсь ялиці і раз на два/три дні перевіряйте. 50 на 50. Вулик - тільки 10%. Я знаю одну стару діряву цегельну стіну, в ній постійно за сезон мінімум 2 рої осідають. Приходилося розбирати кладку і виковирювати їх звідти. Але саме цікаве, що під цією стіною ставив ящик з сухими рамками і туди рої майже ніколи не залітали. Як пояснити цей феномен не знаю. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 24 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2017 Я знаю одну стару діряву цегельну стіну, в ній постійно за сезон мінімум 2 рої осідають. Приходилося розбирати кладку і виковирювати їх звідти. Але саме цікаве, що під цією стіною ставив ящик з сухими рамками і туди рої майже ніколи не залітали. Як пояснити цей феномен не знаю. Може краще в профільну тему?.. Може кому цікаво, я з такої щілини і "достав" два рої. Зробив отвір у полость і залив трохи нашатирного спирту. А ловушка стояла на підвіконні. Бджоли перейшли наступного дня. Головне матку виманити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 25 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2017 Слабое место - стык кирпичной стены и газобетона До речі, згадалось і як раз фото вийшло в процесі зробити. На форумі часто можна зустріти, що для з"єднування стіни з ГБ з цегляними стінами або перестінками краще робити за допомогою перфарованої стрічки. Ми її теж спробували - не сподобалось. Ще на батьківській на першому перестінку. Товщина 0.45мм все ж таки у неї. Тоді нам показали інший спосіб, який використовуємо і досі - вбиваємо катанку в ГБ на см 5-7: 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 25 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2017 До речі, згадалось і як раз фото вийшло в процесі зробити. На форумі часто можна зустріти, що для з"єднування стіни з ГБ з цегляними стінами або перестінками краще робити за допомогою перфарованої стрічки. Ми її теж спробували - не сподобалось. Ще на батьківській на першому перестінку. Товщина 0.45мм все ж таки у неї. Тоді нам показали інший спосіб, який використовуємо і досі - вбиваємо катанку в ГБ на см 5-7: Такий спосіб як і з стрічкою дає з'єднання між стінами, але там майже гарантовано буде дихаюча мікротріщина. Думаю що це через те, що різні матеріали стін. Треба буде закривати кутиком при штукатурці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 26 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2017 Яким саме кутиком? Чи можна використати оцинковану сітку для штукатурки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 26 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 26 березня 2017 Готуйте на травень ловушку. Просто коробка? обов"язково чорна? а якась приманка всередині є? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 26 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2017 Просто коробка? обов"язково чорна? а якась приманка всередині є? Картонна коробка, що по внутрішнім розмірам дозволяє розмістити від 5 до 7 рамок зі старою сушшю. В моєму випадку підійшла коробка від принтера. Кажуть ідеально підходить коробка з-під сигаретних блоків. Об'єм повинен бути з розрахунку на пару кг бджіл. Колір будь-який, у мене просто порізаний пакет з Нової пошти. За приманку служить стара, чорна суш. На її запах прилітають бджоли-розвідниці, якщо їм подобається, запрошують рій. Рій заходить до ловушки,як до дупла і там розміщається на рамках - дві-три з чорною сушшю, інші - з вощиною. Ловушка вішається на високі дерева у лісі чи лісополосі в середині травня. Привязується до дерева. Повинна мати вентиляцію, можливість швидко і щільно зачинятись... По темі ловлі роїв багато інформації. P.S. В спецмагазинах продають ловушки з фанери або ДВП. Приблизно $10. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 27 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 27 березня 2017 Пташки повертаються з теплих країв З переводом часу прямо нові можливості попрацювати після роботи відкриваються. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 27 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2017 В суботу на рибалці бачив лебедів, чапель, щось схоже на бакланів під протилежним берегом летіло, відстань за км, тому не розгледів. Круки концерт в скалах давали, в них там гнізда в печерках і розломах. А сьогодні лелеку бачив. Пролітав доволі низько. Я все думав чи не сяде до мене в гості, накликаючи поповнення. Таки весна буяє.Зберегти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 27 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2017 В суботу на рибалці бачив лебедів, чапель, щось схоже на бакланів під протилежним берегом летіло, відстань за км, тому не розгледів. Круки концерт в скалах давали, в них там гнізда в печерках і розломах. А сьогодні лелеку бачив. Пролітав доволі низько. Я все думав чи не сяде до мене в гості, накликаючи поповнення. Таки весна буяє.Зберегти Щось відео не вставляється. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 28 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 березня 2017 Доробив трохи погріб. Спочатку утеплив 2+3см ЕППС: Нижній шар на клей, верхній на пінку. Вперше працював з пінкою - сподобалось. Це був перший шар гідроізоляції. Далі накрив руберойдом і проклеїв шви: І третій шар гідроізоляції у вигляді втрамбованої глини: Залишилось зверху см 40 землі насипати 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз