trik Опубліковано: 13 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2017 Так. І поставте розетки із зазначенням. Сьогодні Тули телевізор підключається, завтра дитина його викине і підключить щось нормальне За що ж ти їх так не любиш? Я про телевізори... Але можеш не відповідати, сам поривався викинути його на смітник, але коли зламався через 2 дні скачав схему та дістав з шафи паяльник і мультиметр. :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 13 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2017 Та є ще один момент. Діаметр виводів штекера в вилках з заземленням більший. В стандартну розетку в принципі входить, це вже не радянські розетки до яких треба було перехідники купувати, але штатною таку роботу контактів не назвеш. І от фото мого ТВ там таки 3 провода. Повернув і побачив, що пора б його почистити. От так завжди спілкування в темах дає не тільки збагачення досвідом, а приносить деякі речі про які навіть і не сподівався б. Наприклад чистку моєму телевізору. Зберегти Зберегти 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 13 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2017 За що ж ти їх так не любиш? Я про телевізори... Але можеш не відповідати, сам поривався викинути його на смітник, але коли зламався через 2 дні скачав схему та дістав з шафи паяльник і мультиметр. :D Да нафиг он нужен. С 2009 не смотрю телевизор и не напрягает совсем. Точнее само устройство есть, но ни кабельного, ни тарелки специально не подключал. Включается очень редко (раз в пару-тройку месяцев) посмотреть скачаное кино в хорошем качестве. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 13 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2017 Да нафиг он нужен. С 2009 не смотрю телевизор и не напрягает совсем. Точнее само устройство есть, но ни кабельного, ни тарелки специально не подключал. Включается очень редко (раз в пару-тройку месяцев) посмотреть скачаное кино в хорошем качестве. Офф,да простит нас ТС. Для фона. Я очень люблю музыку, поэтому показывает в фоне практически только музыкальные каналы или ютуб, иногда дискавери, хотя там в последнее время все меньше стоящих передач. Ну и по тв1000 целыми днями показывают хорошие фильмы, без рекламы, иногда смотрю. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
starckad2010 Опубліковано: 17 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2017 Прочитав все з початку будівництва, вражає. Автору натхнення та можливостей. Я весной ремонт починаю, буду звертатися за порадами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 6 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 березня 2017 Прийшла весна, а з нею і робота. Перше, що хочеться розповісти, що з отворів у плитах витекло багато відер води, добре, що все ж таки їх зробили. Погода прекрасна - продовжили кладку. Підготували перемички: Змонтували перемички і обклали трохи: З перемичками зовсім інший вигляд Готові до заливки армстрічки і укладки балок перекриття: На середню стіну з цегли не бачу сенсу робити армстрічку. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 6 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2017 На середню стіну з цегли не бачу сенсу робити армстрічку. Почему?....... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
starckad2010 Опубліковано: 6 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2017 Підкажіть, у квартирі треба сверлити плити перекриття? Дом тільки здається , зиму простояв під кришею. Сусід каже, що може бути вода Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 6 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 березня 2017 Почему?....... Цегла в рази міцніша ГБ. Думав під переостанній ряд цегли дати арматуру 8мм в шов і все Добавлено через 51 секунду Підкажіть, у квартирі треба сверлити плити перекриття? Дом тільки здається , зиму простояв під кришею. Сусід каже, що може бути вода Все залежить як швидко перекрили Ваші плити... Та й воно по самим плитам видно, мокро чи ні. І щоб 100% переконатись - зробіть пару отворів і побачите чи є там вода 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 6 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2017 Цегла в рази міцніша ГБ. Думав під переостанній ряд цегли дати арматуру 8мм в шов і все У меня в доме нет ни одного армапояса... стены керамика. плиты 9 м длинной 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
starckad2010 Опубліковано: 7 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2017 Цегла в рази міцніша ГБ. Думав під переостанній ряд цегли дати арматуру 8мм в шов і все Добавлено через 51 секунду Все залежить як швидко перекрили Ваші плити... Та й воно по самим плитам видно, мокро чи ні. І щоб 100% переконатись - зробіть пару отворів і побачите чи є там вода Дякую, на вихідних поїду зроблю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 7 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2017 Цегла в рази міцніша ГБ. Думав під переостанній ряд цегли дати арматуру 8мм в шов і все Кирпич конечно прочнее, тут сложно спорить. У вас армопояса нет по проекту, или вы хотите сэкономить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 7 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2017 Кирпич конечно прочнее, тут сложно спорить. У вас армопояса нет по проекту, или вы хотите сэкономить? Звісно, в ідеали там армпояс потрібен. Але чи це нагабато міцнішим зробить конструкцію? Як на мене - економія в часі і ресурсах Можна піти від зворотнього - що може бути не так? Тріщини в стіні в одну цеглу з арматурою в кладці при цементі М500 ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 7 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2017 Як на мене - економія в часі і ресурсах Сэкономить - это хорошо знакомое желание мне и многим застройщикам. Но я считаю, что армопояс это не то, на чем стоит экономить. И какая тут экономия? Пол-куба бетона, десяток досок, 50 метров арматуры и пачка гвоздей? Можна піти від зворотнього - що може бути не так? Тріщини в стіні в одну цеглу з арматурою в кладці при цементі М500 ? С кирпичной стеной ничего не случится. Слабое место - стык кирпичной стены и газобетона, поэтому будет лучше связать периметр и внутреннюю стену армопоясом. Ты ведь планируешь делать армопояс по периметру по стене из газобетона? Без армопояса стены конечно не упадут, но он придаст дополнительную прочность всей конструкции, что как минимум позволит избежать лишних трещин по отделке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 7 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2017 Ты ведь планируешь делать армопояс по периметру по стене из газобетона? Ні, лише під балки. Так само робили і на батьківській - проблем ніяких. Уже під дах буде кільце по всім стінах (гб + цегла) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 7 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2017 Сэкономить - это хорошо знакомое желание мне и многим застройщикам. Но я считаю, что армопояс это не то, на чем стоит экономить. И какая тут экономия? Пол-куба бетона, десяток досок, 50 метров арматуры и пачка гвоздей? С кирпичной стеной ничего не случится. Слабое место - стык кирпичной стены и газобетона, поэтому будет лучше связать периметр и внутреннюю стену армопоясом. Ты ведь планируешь делать армопояс по периметру по стене из газобетона? Без армопояса стены конечно не упадут, но он придаст дополнительную прочность всей конструкции, что как минимум позволит избежать лишних трещин по отделке. Ваня, роби армопояс. blacktigra правильно сказав без нього з великою імовірністю отримаєш вічну дихаючу тріщину в куті. Якщо не хочеш все лити то не докладай тричотири цеглини в висоту на відстань хоча би метр-два від стіни. Потім завернеш армопоясом на стіну . Так буде стояти без проблем. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 7 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2017 Армопояс зв'язаний з перестінками з цеглами, чи потрібно по внутр.кутах стиків газоблоку.і цегли давати кутник під штукатурку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 8 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2017 Ні, лише під балки. Так само робили і на батьківській - проблем ніяких. Уже під дах буде кільце по всім стінах (гб + цегла) А, я кажется въехал. Балки перекрытия лежат ниже армопояса? А совместить не получится, чтобы не лить лишний бетон? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 9 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 9 березня 2017 Суміщення - це найпрактичніший варіант, тоді перекриття жостко з'єднано з дахом. Але тоді або зависока стеля виходить, або підшивка буде прямо над вікном, що, можливо, дуже добре влітку, але мені такий вигляд дуже не подобається. Над балками перекриття у мене ще 60см. Під балки перекриття потрібно 0.64м3 бетону - думаю за день зал'ємо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 13 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 2017 З минулого року залишилась незалита плита перекриття сходової клітини: Півтора куба бетону, 6 годин, 2 людини і готово. Головне підготовка: Також залили армстрічки під балки: Тепер шукаю самі балки по адекватній ціні. Поки що знайшов 2400/2600 (4.5м / 6м) мінімум... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamburello Опубліковано: 14 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 З минулого року залишилась незалита плита перекриття сходової клітини: а вы монолитную плюшку никак не анкерили с плитами ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir_1981 Опубліковано: 14 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 Тепер шукаю самі балки по адекватній ціні. Поки що знайшов 2400/2600 (4.5м / 6м) мінімум... Хто шукає, той знайдє это цена моих балок в августе 2015года в нашем регионе. 10,03,2017 спрашивал за доску 25х120х4500мм минимум 3200грн/м3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 14 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 Хто шукає, той знайдє это цена моих балок в августе 2015года в нашем регионе. 10,03,2017 спрашивал за доску 25х120х4500мм минимум 3200грн/м3 Все йде до того, що в моєму районі 3000-3500грн/м3 (3500 - це взагалі через зализницю 100м до пилорами, можна було б пішки перенести ) А от на Житомирщині можна знайти по нормальній ціни з доставкою. Ще шукаю. Добавлено через 2 минуты а вы монолитную плюшку никак не анкерили с плитами ? Є чотири з"єднання плити: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
марк-антоний Опубліковано: 14 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 Є чотири з"єднання плити я б додав ще... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 14 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 я б додав ще... Це всі можливі найбільш логічні варіанти, а саме до випусків арматури з армпоясу і до петель плит. Просто робити отвори в плитах не бачу сенсу. Та й вже все залито. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз