S1LENCE Опубліковано: 16 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 а что пенопласт намного дешевле ЕППС? Майже в 4 рази дешевше Думав може зробити 2см еппс, 5см ппс, 2см еппс - вийде 1500грн Добавлено через 1 минуту Ваня, витаю! Как не банально это звучит, но папа у тебя очень хороший ;) Привіт, Юра! Дякую, я знаю А ти вікна вибрав? ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
URA-YURA Опубліковано: 16 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 Привіт, Юра! Дякую, я знаю А ти вікна вибрав? ;) Ваня, нет, не выбрал. Даже не выбирал еще. Боремся со стяжкой на чердаке. Дуйку поставили сегодня. И еще некоторая мелкая работа ждет до конца ноября. Скажи, пожалуйста, а ты не думал в оконный проем ставить 2 оконных профиля на четверть с улицы и в 130 мм от первого профиля? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 16 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 кажи, пожалуйста, а ты не думал в оконный проем ставить 2 оконных профиля на четверть с улицы и в 130 мм от первого профиля? И как их эксплуатировать - открывание закрывание? Какой подоконник в таком варианте получается? Экономику решения просчитывали? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 16 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 Такую помощь переоценить просто невозможно. К концу этой ветки (в первой было как-то по другому) мне вообще стало казаться что это именно ТС помогает папе а не наоборот :D ЗЫ. Берегите там своего папу 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 16 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 Скажи, пожалуйста, а ты не думал в оконный проем ставить 2 оконных профиля на четверть с улицы и в 130 мм от первого профиля? Ні, не думав, і, певно, не буду. В чому сенс ? Якщо трикамерний склопакет може лише 50% світла пропускати, то скільки світла 2 профіля будуть пропускати? Та й профіля і так більш-менш теплі, завжди проблеми зі склом, і скло набагато більше площу займає, ніж профіль. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 16 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 Ні, не думав, і, певно, не буду. В чому сенс ? Якщо трикамерний склопакет може лише 50% світла пропускати, то скільки світла 2 профіля будуть пропускати? Та й профіля і так більш-менш теплі, завжди проблеми зі склом, і скло набагато більше площу займає, ніж профіль. + у 130мм проміжку буде добре працювати конвекція. Якщо вже і ставити 2 пакети то майже впритул, що не можливо технічно. Взагалі погана ідея. Краще вже ставити товстий багатошаровий склопакет на широкому профілі. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
URA-YURA Опубліковано: 17 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2016 Уважаемые коллеги, друзья! Почему меня такая идея посетила - 2 окна на 1 проем? а. видел однажды ролик в ютубе про китайский дом из кирпича в сибири - у них идет 2 стекла - 1 снаружи, второе внутри проема. б. в советских деревянных рамах расстояние между 2 стеклами было то ли 124, то ли 134 мм. вроде так. в. по стенам получается 0,23 коэффициент, а по окнам - не 0,8 ли? поэтому окна (стекла) - это места, нуждающиеся в наипервейшем утеплении. Поэтому, если при проемах, забитыми белым ветробарьером в зале-кухне, светло, то, думаю, и при 2 оконных рамах темнее, точно, не будет. Плюс еще стены покрасятся-штукатурятся. Ну и такого решения я еще нигде не встречал. А почему нет? Отбросить идею всегда успеем. А вдруг будет толк? А экономику вопроса, конечно, нужно будет подумать. И посоветуюсь еще с парочкой разумеющих людей. ;) с уважением 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 17 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2016 *...Ну и такого решения я еще нигде не встречал. А почему нет? Отбросить идею всегда успеем. А вдруг будет толк? А экономику вопроса, конечно, нужно будет подумать. И посоветуюсь еще с парочкой разумеющих людей. ;) с уважением А еще со старых советских окон очень трудно было выгнать зимующих мух.. Я их ловил с помощью пропитанного спиртом, горящего ватного квачика на длинной палочке. Если внутренняя часть будет не полностью открывающейся при хорошем размере остекления могут быть проблемы с мытьем стекол и т.д. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 17 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2016 Почему меня такая идея посетила - 2 окна на 1 проем? Меня она давно посетила. Только еще далеко мне до этого. И немного в другом ракурсе. Я думаю как раз над окном на основе широкой деревянной рамы (как раньше были). И створки такие же, только без форточек, но с 2-м стеклопакетом. Некоторые окна вообще глухие - там, где нет необходимости их открывать. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 17 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2016 в. по стенам получается 0,23 коэффициент, а по окнам - не 0,8 ли? поэтому окна (стекла) - это места, нуждающиеся в наипервейшем утеплении. Яке відношення площі стін до площі вікон? А почему нет? Отбросить идею всегда успеем. А вдруг будет толк? А экономику вопроса, конечно, нужно будет подумать. И посоветуюсь еще с парочкой разумеющих людей. ;) Було б дуже цікаво дізнатись про результат! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_vro Опубліковано: 17 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2016 Уважаемые коллеги, друзья! Почему меня такая идея посетила - 2 окна на 1 проем? а. видел однажды ролик в ютубе про китайский дом из кирпича в сибири - у них идет 2 стекла - 1 снаружи, второе внутри проема. б. в советских деревянных рамах расстояние между 2 стеклами было то ли 124, то ли 134 мм. вроде так. в. по стенам получается 0,23 коэффициент, а по окнам - не 0,8 ли? поэтому окна (стекла) - это места, нуждающиеся в наипервейшем утеплении. Поэтому, если при проемах, забитыми белым ветробарьером в зале-кухне, светло, то, думаю, и при 2 оконных рамах темнее, точно, не будет. Плюс еще стены покрасятся-штукатурятся. Ну и такого решения я еще нигде не встречал. А почему нет? Отбросить идею всегда успеем. А вдруг будет толк? А экономику вопроса, конечно, нужно будет подумать. И посоветуюсь еще с парочкой разумеющих людей. ;) с уважением Колись дід на зиму ззовні вставляв додаткову шибку в одне скло до вже існуючих двох. У багатьох будівлях у європі спостерігав схожий підхід + одне скло ззовні. Єффект буде однозначно з навітряного боку та співночі. За цим принципом роблять так звані скандинавські вікна 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 17 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2016 У финнов почему-то популярны окна с двумя створками. Когда искал видео монтажа двери видел довольно много роликов. Что интересно, никто не заморачивается над пароизоляцией запененного шва. Вставил раму, посадил на четыре самореза, запенил, закрыл наличниками - и вперед. Понравилось отсутствие оштукатуренных откосов. Т.е. чтобы заменить окно, не нужно пол-стены вываливать. 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 22 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2016 Трохи соціального тексту. Якщо Ви ще не були в музеї науки і техніки "Експериментаніум", то обов"язково відвідайте, особливо з дітьми, хоча там і дорослим буде цікаво. А ще з минулої п"ятниці наша компанія представила там 3 експонати: Роборука, Інтерактивний екран і стенд з ферромагнітною рідиною. Приходьте, там дуже цікаво 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 23 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2016 На вихідних продовжили кладку стін, так як погода була прекрасна. На сходовою клітиною робота на висоті: Можна розряд висотника отримувати 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irobots Опубліковано: 24 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2016 По поводу утепления погреба. У нас погреб выкопан под мастерской. Утеплен 50мм ЭППС с небольшим выпуском и сверху над эппс только бетонная стяжка сантиметров 12. Летом в самую жару температура в погребе была 10 градусов. Не помню, закрыта или открыта при этом была железная дверь в погреб. Так что 50мм ЭППС думаю вполне хватит для утепления вашего погреба 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 25 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2016 Отже на минулих вихідних (+понеділок) встигли викласти 4 ряди. В сумі 7 рядів 2 поверху: Сподіваюсь на цих вихідних погода теж дозволить трохи викласти. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 26 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2016 Ваня,так а какие-то закладные для будущего балкончика делал? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 26 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2016 Ваня,так а какие-то закладные для будущего балкончика делал? А він як раз на наступному ряді йде. Швелер чекає, щоб його поварили... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 28 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2016 На вихіднихз погода була чудово, тому продовжили кладку, і на трьох стінах дійшли до перемичок: Люблю газоблок за швидкість кладки. Над вікном сходової клітини поставили першу перемичку: Як робили перемички вже писати не буду 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 21 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2016 В цьому році також встигли зробити каркас балкону, так щоб важко було його потім зрізати ;) Підняти вдвох на канатах його наверх: Залили края бетоном і також виклали 3 ряди блоків, підпорка ще стоїть, поки не заважає: Саму основу хотів би залити бетоном з додаванням АДІУМ-150 (типу полімербетон зробити) і зверху ще покрити гідроізоляцією. Якщо хтось працював з таким - відгукніться 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 21 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2016 Я б дав керамзит. Щоб легшою площадку зробити. А труби задув би мовілем щоб не ржавіли всередині. Вірніше задував би в випадку як і Вас коли вже встановлено. А так то до встановлення залив би ріденьким розчином з пластифікатором. Луг від цементу не дасть ржавіти. Я так заливав стовпчики паркану. І те саме буду робити в стовпчиків на шпалерах для винограду. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 21 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2016 Что-то не пойму как выходить на этот балкон. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 22 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2016 Что-то не пойму как выходить на этот балкон. Якось так: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 22 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2016 Что-то не пойму как выходить на этот балкон. Раз в 2 года уж как-то можно выйти. По крайней мере у нас получается такая статистика:D Если бы строил сам, никаких балконов не предусматривал бы. ИМХО. 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 22 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2016 Якось так: Балкон с лестницы да еще и таких маленьких размеров? А какой в нем смысл? Если в балконе из комнаты я вижу хоть какой-то смысл, то в этом вообще никакого - только лишние траты. Я бы не делал... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз