Sumchanka Опубліковано: 21 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2016 Жаль, що продавці тему не читають, можливо б сказали яка ціна буде з 1 листопада, тут, якщо що, не довго зачекати Так на форуме есть дилеры... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 25 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2016 Також батько викладає перестінки, хочу до зими, щоб всі перестінки першого поверху були готові, щоб взимку можна було стіни штробити і т.п. Такий от маленький санвузол першого поверху виходить. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 25 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2016 Також батько викладає перестінки, хочу до зими, щоб всі перестінки першого поверху були готові, щоб взимку можна було стіни штробити і т.п. Такий от маленький санвузол першого поверху виходить. Розмір не головне. Головне щоб все необхідне помістилось. І було зручно. ;) Зберегти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 25 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2016 Розмір не головне. Головне щоб все необхідне помістилось. І було зручно. ;) Теоретично, все має бути чудово 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 28 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2016 По вечерам вже темно, тому є часу більше на теорію, ніж на практику. Розмальовую другий поверх по блокам в скетч-апі, щоб менше думаю, який куди класти, де підрізати і т.п. Буде у мене балкон над центральним входом: Так як стіни з газоблоку, думали з архітектором як його краще там закріпити і дійшли до такої згоди: швелер 10, 3шт по 2м, цільна зварна конструкція. 2 швелери входять в стіни на 1.2м. Сама плита виходить товщиною 10см, 30см заходить на стіну. Всередині швелерів арматурна сітка з 12 і 10 арматурин 15х15см очко. Теоретично має стояти... Є ще ідея одразу приварити до швелерів і забетонувати 2 стопчика з трубу 40х40х2 для майбутніх опор, які заш"ються деревом (скоро намалюю). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 28 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2016 Буде у мене балкон над центральним входом: . Вань, подумай ще раз добре, а чи потрібен тобі балкон? Навіть правильний (дорогий) балкон то куча проблем на все життя і в 99відсотків ним ніхто не користується в приватному домі. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 28 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2016 Вань, подумай ще раз добре, а чи потрібен тобі балкон? Навіть правильний (дорогий) балкон то куча проблем на все життя і в 99відсотків ним ніхто не користується в приватному домі. полностью поддерживаю! мне в наследство достался балкон - сплошной гемор . никогда бы в жизни не делал этого! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 28 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2016 Часто ми робимо речі, які не обов"язкові іншим, але нам хочеться. Цим ми і відрізняємось один від одного 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-enjoy- Опубліковано: 28 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2016 Цим ми і відрізняємось один від одного а згодом всерівно поповнюєте наші ряди. якщо вже так хочеться,то зробіть типу французського... п.с. на своєму був за 2 роки разів два-три Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 28 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2016 а згодом всерівно поповнюєте наші ряди. Тих, хто ненавидить балкони ? якщо вже так хочеться,то зробіть типу французського... А це як ? Щось фото в гуглі дуже різні. Я так зрозумів, що це такий, типу ніби і є, а ніби і немає. Двері з огорожою? п.с. на своєму був за 2 роки разів два-три Я теж не очікую там часто бути, але вважаю його важливою частиною екстер'єру і з нього буде дуже гарний вигляд заходу сонця. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 28 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2016 Ваня,у нас типа французский,только по размеру меньше,чем вы планируете -сейчас он в комнате у доци-она балдеет... Идея такая,а размер и офлрмление может быть разное 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iluminat78 Опубліковано: 28 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2016 Навіть правильний (дорогий) балкон то куча проблем на все життя і в 99відсотків ним ніхто не користується в приватному домі. Повністю підтримаю.Якщо поставити металопластикову раму і зробити якісну відділку то вийдуть найдорожчі квадрати з усього будинку.Мій балкон 3 кв.м в квартирі потягнув 3600 куе,плюс сам балкон-вийде півтори тисячі за квадрат Зараз точно не робитиму. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 28 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2016 Повністю підтримаю.Якщо поставити металопластикову раму і зробити якісну відділку то вийдуть найдорожчі квадрати з усього будинку.Мій балкон 3 кв.м в квартирі потягнув 3600 куе,плюс сам балкон-вийде півтори тисячі за квадрат Зараз точно не робитиму. 3м2 підлоги в 3600 долларів ? що Ви там робили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 28 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2016 3м2 підлоги в 3600 долларів ? що Ви там робили? поставити металопластикову раму і зробити якісну відділкуЗасклив і общин не банальною вагонкою. До речі сусіди вже другий рік живуть, а перила на балконі так і не поставили. Підозрюю що вони на нього ще і не виходили і не скоро вийдуть. ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iluminat78 Опубліковано: 29 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2016 що Ви там робили? Як вiдповiв шановний -eleсtron- поставив вiкна 5 погонних метрiв висотою 1.7м.,обшив банальным ламiнатом ,люстра,вимикач,розетка,утеплення,стяжка,жалюзi,сушка для бiлизни ,ну звiсно робота.Все записував -вийшло 3600 курс по 8 грн. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 29 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2016 Як вiдповiв шановний -eleсtron- поставив вiкна 5 погонних метрiв висотою 1.7м.,обшив банальным ламiнатом ,люстра,вимикач,розетка,утеплення,стяжка,жалюзi,сушка для бiлизни ,ну звiсно робота.Все записував -вийшло 3600 курс по 8 грн. Так це ж не балкон ? Це лоджія, чи як її називають...Все закрите, тепле, приємне Я хочу щось таке: Що тут дорогого, крім гідроізоляції? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 29 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2016 Що тут дорогого, крім гідроізоляції? Эта фраза стала началом не одной семейной драмы на этом форуме. :D 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 29 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2016 Ваня,а попробуйте посмотреть что-то типа такого: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 30 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2016 Так це ж не балкон ? Це лоджія, чи як її називають...Все закрите, тепле, приємне Це засклений балкон. Лоджія має закрити бокові стіни. Інколи замість глухих бокових стін ставлять арки, колони. В типових проектах боки таки закриті. Я хочу щось таке: Що тут дорогого, крім гідроізоляції?А на поданому фото дорогим є дерево і фінішна обробка. Але якщо вважаєте потрібним, то робіть. Зберегти Зберегти 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 30 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2016 Ваня,а попробуйте посмотреть что-то типа такого: Тетяно, дякую за варіанти! Не вистачить на дерево, зроблю металом. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 31 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2016 Докупили трохи блоків, щоб докласти повних 3 ряди: 70см вже готово, залишись ще 2м = 10 рядів Тепер головне, щоб погода дала можливість заїхати машині і крану... Над еркером залили балку, щоб трохи розвантажити плити. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 7 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2016 Батько закінчив всі перестінки першого поверху: 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
марк-антоний Опубліковано: 7 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2016 Батько закінчив всі перестінки першого поверху Батькові респект! Я так бачу що цього року він відтягається за двох! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir_1981 Опубліковано: 7 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2016 Тут трохи описував. А що саме цікавить ? Как, и из чего реализован поворот крана? фото узла можно? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 8 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 Как, и из чего реализован поворот крана? фото узла можно? Платформа (лист металу 20мм) прикручується до великого болта, який іншим інцем вставлений в 2 підшипника: зверху звичайний для рівноваги, знизу опорний підшипник. Можу на вихідних ще пару фото зробити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз